Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szoknyám alá fényképeztek az utcán?
Szerintetek ez mi lehetett mert azóta se tudom felfogni.
Térd alá érő ruhában ültem a tömegközlekedésen, semmim nem lóghatott ki. Van plusz súlyom, de közel sem az a kategória, amit az emberek megnéznek.
Mobilom néztem majd a szemem sarkából vakuzást érzékeltem. Felnéztem és a tőlem átlósan szembe ülő kissrác vakuzott de a telefonja felém fordítva a két lába között lent.
Hát én teljesen lefagytam nem is tudom mit kelett volna csinálni.
Ez mégis mi volt???

1-es
Ez attól még nem vicces. Én kikaptam volna a kezéből a helyedben. Mondjuk férfiként könnyen pattogok, mi?
De nem vagyok vékony jólábú és kicsit sem rövid a szoknyám! Semmi sem látszik ki.
Miért csinálta és mit lehet ilyenkor tenni?

7-es
Én is szeretem a szép nőket, a meztelen nőket, a nő testrészeket, de azért engedély nélkül lefényképezni őket, taperolni, sőt egyáltalán hozzájuk érni, nos ez eléggé a személyes terébe való belegázolás.
Ha ilyeneket csinálnak férfitársaink, akkor nem csoda, ha félni fognak tőlünk, ez a véleményem.
Mellesleg nem vagyok a tisztesség szobra, csak valahogy ez a viselkedés undorító a számomra is.

Szia!
Egyes készülékeken van olyan beállítás, hogy ha üzenetet kap akkor vakuzzon. Egyébként meg szerintem semmit nem tehetsz, nem lógott ki semmid, nem viseltél feltűnő ruhát stb. Szóval ez az ő bizonyítványa :/

50-es agglgény volt, reltíve nem is szép, ha fiatal lett volna itteni törzstag lett volna. És az élő bizonyíték hogy a pénz nem minden. Bár aki kussol róla és 30 évig ugyanabban a polóban jár (ikonikus volt amúgy) annál főleg nem. Mondjuk ez a sok kép most nálam van, de igazából inkább bizarr ez, mint vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!