Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejön az ilyen izmos férfitest? KÉP
Mennyire legyen egy férfi izmos? Nyilván gondolom fontos,hogy ne legyen hatalmas nagy sörhasa,de az izmosság mennyire fontos?
Egy atletikus,"hétköznapi" izomzattal rendelkező férfi jobban bejön nektek,mint a fenti 2 képen található férfitest?
Ugy tunik en valami izlesficamos fazon vagyok, de nekem ez tetszik.
Am az alkart es a labat sem kellene elfelejteni, igy egy kicsit fura...
Mondjátok már el, hogy mi az a felfújt izom! :D
Az izmos embernek is ugyanolyan izomból van az izma, mint neked, csak az övé nagyobb.
Tök jó, hogy itt senkinek nem jön be de a való életben mindenhol kb. ilyeneket látni a jó csajokkal, bulikban stb. Biztos vagyok benne, hogy sok csajt meg is döntenek. (Lehet nem pont ők a képen, de a hasonlóak)
Úgy tűnik GYK pont az ellentéte a való életnek, bár ezt már eddig is sejtettem.
Volt ilyen barátom. 18 éves koromban. Azóta felnőttem, és már más értékekre bukom, nem az izomzatra.
A 8. által linkelt, szerintem teljesen átlagos férfitest tökéletes számomra (a páromé is hasonló és imádom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!