Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek bejön az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejön az ilyen izmos férfitest? KÉP

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Mennyire legyen egy férfi izmos? Nyilván gondolom fontos,hogy ne legyen hatalmas nagy sörhasa,de az izmosság mennyire fontos?

Egy atletikus,"hétköznapi" izomzattal rendelkező férfi jobban bejön nektek,mint a fenti 2 képen található férfitest?

2016. jún. 2. 19:32
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
56%
Én kizárólag az izmos fiúkhoz vonzódom de ők már nekem se tetszenek, túl nagy,sok,nem szép, sőt...kifejezetten taszító. Szóval ennyire nem kell bedurvulni, a szálkás,természetesebb kinézetű izomzat jobb.
2016. jún. 2. 20:36
 12/66 anonim ***** válasza:
100%

Ugy tunik en valami izlesficamos fazon vagyok, de nekem ez tetszik.

Am az alkart es a labat sem kellene elfelejteni, igy egy kicsit fura...

2016. jún. 2. 20:47
 13/66 anonim ***** válasza:
69%

Mondjátok már el, hogy mi az a felfújt izom! :D

Az izmos embernek is ugyanolyan izomból van az izma, mint neked, csak az övé nagyobb.

2016. jún. 2. 20:53
 14/66 anonim ***** válasza:
54%
Túl sok, túl brrrrrr.
2016. jún. 2. 20:54
 15/66 anonim ***** válasza:
27%
Hát jót nevettem a válaszokon...:DDD 12-ből 11 nőnek nem jön be ITT, de a valóságban az ilyen férfiaknak mind van barátnőjük (és általában nem is rusnyák). Persze mint már egy párszor kiderült, ide a dagadék nők írnak zömében, nekik jóhogy a pocakos mackók jönnek be, mert tudják, hogy az ilyenek rájuk sem néznek, így könnyű szívvel rámondhatják, hogy áá nem tetszik. :DDD
2016. jún. 2. 20:54
 16/66 anonim ***** válasza:
18%
messzire kerülöm az ilyeneket.. a munkahelyemre vettek fel egyszer egy ilyen fiút és mikor a karjára néztem akkor már tudtam,hogy sosem leszünk 1 hullámhosszon
2016. jún. 2. 20:57
 17/66 anonim ***** válasza:
74%
#16! Nem vagy egy ici-picit eloiteletes?
2016. jún. 2. 20:59
 18/66 anonim ***** válasza:
37%

Tök jó, hogy itt senkinek nem jön be de a való életben mindenhol kb. ilyeneket látni a jó csajokkal, bulikban stb. Biztos vagyok benne, hogy sok csajt meg is döntenek. (Lehet nem pont ők a képen, de a hasonlóak)

Úgy tűnik GYK pont az ellentéte a való életnek, bár ezt már eddig is sejtettem.

2016. jún. 2. 21:01
 19/66 anonim ***** válasza:
50%
És ilyenkor beugrik az a kép, amint egy lánybulin az izmos chippendale táncos fiúk előtt önkívületi állapotban sikoltoznak meg álmodoznak az olyan rusnyaságok, akik ide azt írták, hogy nekik nem tetszik...:DDD
2016. jún. 2. 21:02
 20/66 anonim ***** válasza:
91%

Volt ilyen barátom. 18 éves koromban. Azóta felnőttem, és már más értékekre bukom, nem az izomzatra.

A 8. által linkelt, szerintem teljesen átlagos férfitest tökéletes számomra (a páromé is hasonló és imádom).

2016. jún. 2. 21:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!