Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mennyire "játszod meg" magad, csak azért, hogy
valakinek elnyerd a kegyeit?
Figyelt kérdés
Célzott társkeresésnél ez az egyik problémám, hogy sokan nem magukat adják, hanem igazodni akarnak a másik fél elképzeléseihez. Ismerek valakit, aki alapból úgy viselkedik velem, ahogy én azt attól az embertől szeretném, akit a páromnak nevezhetek, nem azért ilyen velem, mert hátsó szándékai lennének, hanem mert neki természetes, hogy velem így viselkedik. Nekem pedig ez nagyon jólesik. Sajnos az élet úgy hozta, hogy nem lehetünk egy pár. De ezt mástól eddig csak ideig-óráig kaptam meg, amíg megpróbálta elérni a célját (aztán vagy sikerült, vagy nem). Nem szeretem kiteregetni a lapjaimat, milyen társat szeretnék, pont emiatt, mert egyesek "igazodni akarnak", meg akarom ismerni a másikat annak, aki, és attól függően dönteni. Tudom, hogy mindenki a jobb oldalát akarja kidomborítani, de ha álarc mögé bújik valaki, ami távol áll a valódi énjétől, az a saját dolgát is megnehezíti.
Én sehogy, előbb-utóbb kibükik a dolog, vagy egyszer felejted meg magad, és akkor égő az egy kicsit.
2016. máj. 25. 11:54
2/12 anonim válasza:
Sehogy sem. Ahhoz hogy elnyerjem valakinek a kegyeit, nem számít milyen tulajdonságaim vannak...
2016. máj. 25. 11:56
3/12 anonim válasza:
alapvetően semennyire sem, magamat adom,aztán eldönti mi legyen.
Ha azt látom rajta,hogy nem is érdeklem és csak játszik velem szemmel láthatóan, akkor belemegyek a játékába,és ott volt már olyan,hogy picit füllentettem valamiben. De ott már tisztán tudtam,hogy igazából semmit nem akar tőlem és nem is lesz semmi,csak jót tesz az egójának hogy játszhat velem...
2016. máj. 25. 11:59
4/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem teszem az agyam, mert nem látom értelmét.
Viszont én is észrevettem, hogy a neten sokan teljesen mást adnak, mint a valós énjük. Mintha lenne egy elképzelésük, milyenek szeretnének lenni, és azt adják elő a neten. (Mint egy avatár)
Aztán élőben meg totál más, mintha nem is azzal az emberrel beszéltél volna.
Ez szerintem nem a társkeresőnek szól, hanem annak, hogy a neten el tudják adni magukat valaki másnak, aki jobb, szebb, sikeresebb, mert úgysem látod ki van a túloldalon.
Csak közben valahogy elsiklanak afölött, hogy elvileg az lenne a cél, hogy a való világban találkozva alakítsatok ki kapcsolatot.
2016. máj. 25. 12:07
5/12 anonim válasza:
Magamat adom.Ha az nem jo neki,ne fussunk folos koroket.
2016. máj. 25. 12:11
6/12 anonim válasza:
Semennyire. Borzalmasan rossz színész vagyok. Ellenben korábban volt egy ismerősöm, aki elképesztően sikeres volt a nőknél, csak mert azt mondta, amire tulajdonképpen a női vágytak. Amikor füves fotómodell barátnője volt, folyton drogos szarokat posztolt, amikor széljobber egyszerű melós csaja, akkor meg a kormányt és a cigányokat szidta, amikor meg toleráns diplomás nője, akkor meg mindig mindenkit lenácizott. :D És mégis azt láttam, hogy ez az "alkalmazkodóképes", stílustalan hülyegyerek a saját nézeteit, elveit mindig fel volt képes adni egy-egy nőért. Siker... nevetséges!
2016. máj. 25. 12:21
7/12 anonim válasza:
A romantikát, kedvességet, őszinteséget próbálom elnyomni magamban, mert ezektől menekülnek a nők, de sajnos nem igazán megy.
2016. máj. 25. 12:29
8/12 anonim válasza:
Sajnos 100%-ban is, és ráadásul nem is tudatos.
2016. máj. 25. 12:31
9/12 anonim válasza:
Lassan el kellene kezdenem ismerkedni, vége lett egy hosszú kapcsolatomnak, de attól félek nem fogom tudni majd magamat adni. Mindenki csak a jó oldalát akarja mutatni ismerkedésnél, ez ösztönös szerintem. Mi úgy hívjuk viccesen hogy beetetési időszak :)
Erre valahogy oda kellene figyelnem, és azért remélem hogy sikerül majd magamat adni. 30 felett már azért tisztában vagyok dolgokkal, mit várok el a másiktól, mit tudok én nyújtani, felesleges nagyon belemenni ismerkedésbe ha különbözőek az elvárások és a tulajdonságok.
Amit írtál valóban nagyon fontos hogy ne akarjon az ember igazodni, elvárásoknak megfelelni. Mert akkor lesz igazán jó a kapcsolat ha mindetten magunkat adjuk és ez mindkettőnknek megfelel.
2016. máj. 25. 13:11
10/12 anonim válasza:
Én sosem tudtam megjátszani magam, amiből azért komolyabb konfliktusaim is voltak minthogy valakinek nem kellettem. Ha már most nem tudna ilyennek elfogadni, mi lenne egy kapcsolatban, amikor az apró idegesítő szokások előjönnek? hajjaj, köszi, egy csomó energiát megspórolok, ha nem játszom meg magam :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!