Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon gáz, nem kéne? (bővebben lent)
A legjobb barátnőm vőlegényével még pár hete beszélgettünk egy filmről, ami mindkettőnket érdekel. A héten jelent meg, ő pedig megkérdezte, hogy elmegyek-e vele megnézni. Tökre örültem neki, igent mondtam, ma mennénk, de kicsit elbizonytalanodtam. Olyan furcsának/gáznak érzem ezt a dolgot, ráadásul nem tudom, hogy a barátnőm tud-e erről.
Szerintetek nem fura? Ti hogy reagálnátok a barátnőm helyében?
En is igy vagyok kedvesem legjobb baratnöjevel. Raadasul nagyon dögös is a lany ;)
Ettöl függetlenül egyikönk sem lenne kepes ujra a masik szemebe nezni vagy akarcsak a sajat tükörkepet is elviselni, ha barmi törtenne es ezzel fajdalmat okoznank kedvesemnek es bemocskolnank becsületünket. Ettöl függetlenül teljesen nyilvanvalo, hogy neha azert cikaznak a gondolatok es talan kicsit huzzuk is egymas agyat. Ez persze nem mindig tetszik kedvesemnek, de örül neki, hogy joban vagyunk. Nem ellenzi, ha külön talalkozink, mindkettönkben megbizik, de azt valoszinüleg nagyon furcsalna, ha ö erröl nem tudna. En meg örülök, hogy tudok olyasvalakivel a baratnömröl, kapcsolatomrol beszelni, aki legalabb ugyanannyira ismeri es szereti is kedvesemet, mint en.
A legtisztabb, ha megkerdezed elöször a völegenyt, hogy kedvese nem szeretne e csatlakozni es, hogy egyaltalan tud e rola? Ha nem mondta el neki, akkor közöld vele, hogy igy nem tartod jo ötletnek es ne menj. Ha viszont tud erröl, akkor azert finoman csekkold le baratnödnel is, hogy ez az info nem veszett e el fel uton (ertekelni fogja loyalitasodat) es, hogy tenyleg rendben van -e? Ha igy van, akkor nyugodtan menj el, es örülj, hogy baratnöd megbizik mindkettötökbe es ezt a bizalmat sose aruld el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!