Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most melyikőnknek van igaza?
Figyelt kérdés
a barátom egy projecten dolgozik, tegnap emiatt kicsit elhanyagolt, alig beszéltünk egész nap. este megkérdeztem, hogy nincs-e kedve mégis összefutni egy kicsit, azt mondta meglátja, aztán elmaradt a dolog, ami miatt kicsit szomorú lettem. viszont ma átmennék hozzá, de mondtam neki, hogy nincs kedvem szexelni mert rossz kedvem van (több dolog miatt is, suli, melo stb). erre megsértődött és ideges lett, hogy de megbeszéltük, hogy ma szexelünk stb...2016. ápr. 23. 09:28
1/8 anonim válasza:
Bár a munka miatt azt hiszem, hogy felnőttek vagytok, mégis azt tudom leginkább erre mondani, hogy nőjetek fel!
2/8 anonim válasza:
Megbeszéltük hogy ma szexelünk?? Hmm... Furi
3/8 anonim válasza:
Azt hiszem, nekem már eleve nem lenne kedvem szexelni, ha azt előre megbeszéljük, és nagyjából egy teljesítendő feladatként gondolnék rá.
5/8 anonim válasza:
Mindketten furák vagytok. Te minek sértődsz meg, ha a párod dolgozik és már nincs kedve találkozni? Velem is volt már ilyen, attól még szeretem a barátom. A másik, meg minek beszélitek meg, hogy ma szexelni fogtok? :D Nem érzed kicsit nevetségesnek? Miért kell ilyen menetrendszerűen történnie?
6/8 anonim válasza:
Miafasx?
Megbeszélitek?
Átmész, leszopod, megkérdezed, hogy vagy ma és csinálsz kávét...
Nem is értelek.
7/8 anonim válasza:
Iszonyú éretlen vagy még egy kapcsolathoz. Egy párkapcsolatban a másiknak a társa kell hogy legyél, és támogatnod kéne nehéz időszakokban. Sokat dolgozik mostanában, valószínűleg fáradt, egy kis nyugalomra vágyik, te meg elkezdesz hisztizni. Szerinted hogy esik ez neki?
Másik dolog, hogy elég gyerekes szexmegvonással büntetni a barátod. Azt meg végképp nem értem, hogy mi az, hogy előre megbeszélitek, de végülis az a ti dolgotok.
8/8 anonim válasza:
Ha előre meg kell beszélni, hogy mikor szexeltek, ott alapvető gondok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!