Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez velem?

Figyelt kérdés

Párommal mostanság kicsit vitázunk, de tudom, hogy én kombinálom túl a dolgokat.

Az a helyzet, hogy nem olyan rég is vitáztunk.

Miért érzek olyanokat, hogy egy kis vita után elveszítem a bizalmát, meg hogy ezek után belekergetem a megcsalásba.

Meg hogy már kiszeret belőlem, ha ezt csinálom, meg, ha jön egy új haver, akkor összejön vele.

De ez tudom nem igaz vagy is remélem… Miért érzek ilyeneket?

Meg mindig azt mondom hogy okay most átbeszéltük, de ez akkor is ott marad a múltba és ha netán előjön valami miatt akkor megfog történni stb…

(távkapcsolat heti 1 találkozással, mindennap beszélünk fb, telón)

Mondta értem megéri ez a kicsit fájdalom is hogy most nekem rossz, értem meg is halna.

2016. ápr. 6. 08:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért mert félsz hogy elveszíted a veszekedések miatt.
2016. ápr. 6. 08:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha sok a vita, akkor tényleg könnyebben jön a félrelépés. Nem kombinálod túl, ez így működik. Legalábbis a férfiaknál igen.
2016. ápr. 6. 08:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Mondta soha nem csalna meg, de még is félek már...
2016. ápr. 6. 08:58
 4/6 anonim ***** válasza:
3, félni azért nem kell! :)
2016. ápr. 6. 09:00
 5/6 A kérdező kommentje:

Pedig én sajna félek pedig amúgy ilyen a kapcsolatunk, ezt a kérdést én írtam ki:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

2016. ápr. 6. 09:05
 6/6 anonim válasza:

Probaljatok meg kevesebbet vitatkozni, mert arra igy vagy ugy de rámegy a kapcsolat..

Én párommal anno sokat veszekedtunk,ami szerencsere kezd megoldodni,de sose csalt meg:)

Kinézed a baratodbol hogy megcsalna?

2016. ápr. 6. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!