Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt a férfiak és a nők, hogy intelligensek?
Kedves Hölgyek és Urak!
Sokan kérkedtek az értelmi képességeitekkel, nevezhetjük intelligenciának, vagy akár IQ-nak. Sokan csillagos egekbe menő számokat valltok magatokénak, úgy gondoltam, hogy adok nektek lehetőséget bizonyítani, mert én olyan társat szeretnék aki tényleg kiemelkedő ezen a területen.
Milyen érték szerepel a '???' helyén és miért ?
9, 6, -11, 9, 3, 1, 11, 2, 1, ???, 14, 4, -1, 16, 7, 8, -10, 19, 5
Aki esetleg kellemetlenül érzi magát, az ne foglalkozzon a problémával, csak, hogy megmaradjon a lelki béke, mert az bizony fontos dolog. Aki viszont úgy érzi, hogy ő valóban a felső 0,1> részét képzi, az nyugodtan időzzön egy keveset a megoldáson.
Sok sikert kívánok!
Ehhez nem feltétlenül intelligencia Kell, sokkal inkább logika. Soha nem voltam ügyes ezekben a feladatokban De nem is vallom magam kivételesen eszesnek. Viszont ha Kell bármilyen helyzetben feltalálom magam és szinte bármirõl képes vagyok szofisztikàlt társalgást folytatni, szerintem ezen alapszik az intelligencia.
19 L
2, mert akkor a 19 számnak pont 5 lesz az átlaga, és az tök szép kerek.
0, mert ha már van pozitív és negatív is a sorban, legyen már a 0 is.
0, mert ha megrajzolom vonaldiagramban, úgy tök szép lesz.
Most így 0:49-kor ennyi jutott eszembe.
Amúgy én azért gondolom, hogy intelligens vagyok, mert
- a környezetem is annak, tart, és az intelligencia az egy olyan dolog, hogy hiába nehéz megfogalmazni, hogy micsoda is, a megfigyelés szerint mind a magas, mind az alacsony intelligenciájúak nagyjából ugyanazokat az embereket találják magas és alacsony intelligenciájúnak.
- hivatalos eredményem van róla, hogy a felső 1%-ba tartozok a jelenleg érvényben levő mérési módszerek alapján.
Basszus ezzel a teszttel kéne elnököt is választani...
Amúgy tudtad hogy több fajta intelligencia létezik? Amivel te próbálod bizonyítani, hogy (valszeg rajtad kívül) mindenki hülye, az pusztán a matematikai logikát mutatja.
Ha van időd/kedved, esetleg utána is olvashatsz. Nekem ezt dobta ki elsőnek a google:
(Amúgy rossz kategóriába raktad a kérdést; attól, hogy a Felnőtt párkapcsolatok hozzászólói idegesítettek fel a hülyeségeikkel, ez a kérdés még nem fog ide tartozni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!