Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek ti járnátok egy 146...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek ti járnátok egy 146 IQ pontszámot elérő férfivel?

Figyelt kérdés

Milyen tulajdonságokat nem tudnátok tolerálni ?

(Nem interneten mért az érték, pszichológus szakember végezte)

(Nem, nem vagyok MENSA tag. Nem is akarok az lenni)

(A kérdés direkt nyitott, kíváncsi vagyok a válaszokra)

2016. márc. 14. 21:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Én biztosan! :D

Azt nem tudnám elviselni, ha az illető csak a munkájának élne és nem szakítana a családjára időt.

2016. márc. 14. 21:10
 2/17 anonim ***** válasza:

És miért voltál te pszichológusnál?:D

Az oké ha sok az eszed,de másnak is van és mégsem köt ki egy pszichológusnál.

2016. márc. 14. 21:13
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok szakértő de úgy tudom hogy a hivatalos iq mérést pszichológus végzi. Szerintem azért írta így. :)

Amúgy igen, járnék.

Amit nem tudnék tolerálni ha éreztetné velem hogy én mennyire buta vagyok például, mivel a párom közelében jól szeretném magamat érzeni.

Egyetemen ismerek egy srácot ő 120-nak vallja magát és kibírhatatlan, azt nem tudom, hogy van e bármi köze az iq-hoz, de nagyon sokat okoskodik, nem bírja elviselni ha nem neki van igaza, ami azért elő szokott fordulni.

22N

2016. márc. 14. 21:32
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

A 146-os IQ kb semmit nem mond el az illetőről.

Ettől még lehet egy mogorva, nagyképű mizantróp tudósféle, meg egy kedves aranyos okos srác (meg még kb 1.000.000 típus...)

Bár a kérkedés nem az utóbbira utal

2016. márc. 14. 21:35
 5/17 anonim ***** válasza:
te vagy az,brit kutató?!
2016. márc. 14. 21:45
 6/17 anonim ***** válasza:
94%
Az szép nagy szám de a kérdés hogy milyen vagy emberileg ?
2016. márc. 14. 21:46
 7/17 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül. ettől függetlenül nem biztos hogy különösebben intelligens, okos, sok témához hozzá tud szólni érdemben ésatöbbi.
2016. márc. 14. 21:55
 8/17 anonim ***** válasza:
85%

Máris vonzuk egymást.

Írly! :*

2016. márc. 14. 22:10
 9/17 anonim ***** válasza:
27%

Az IQ teszt szamomra semmit nem jelent, azaz de: jo matekos, hihetetlen logikaja van, es kepes a dobozon kivul gondolkozni. Ennek ellenere meg lehet egy muveletlen taplo, aki azt hiszi, h Kundera egy festo, vagy hogy Dovlatov egy lo tipus:-))

Azok akinek magasabb az IQ-ja zomeben baromi praktikusan es logikusan gondolkozo emberek, de ehhez nem tarsul erzelmi intelligencia ami elengedhtetlen:-))

Az IQ teszteken en rendszerint kb 40-60-at erek el, ami kb egy autistanak felel meg, ettol fuggetlenul ket diploma (nem bufeszak), 3 nyelv es sorolhatnam.

Sem az egyetem, sem az IQ nem garancia egy jo parkapcsolatra, szoval kerdesedre valaszolva ennyi info alapjan a valasz az, h nem:-))

Egyebkent diszkalkulias vagyok, ezt kifelejtettem:-))

2016. márc. 15. 00:55
 10/17 anonim ***** válasza:
38%

Igen. Az enyém is ekörül mozog, bár ez amúgy sem egy egzakt érték. Aki nagyon alatta van, az akármilyen kedves, jófej, nem tud vonzani.

VELED valószínűleg nem járnék. Ha ennyire büszke vagy egy IQ-eredményre, az nem vall túl nagy bölcsességre, tehát felmerül a kérdés: mire használod? Mit tennél bele egy kapcsolatba? A saját "kiemelkedő" IQ-dat? Ez nekem kevés. 22L

2016. márc. 15. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!