Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülne a pasidról, hogy hivatásossal vesztette el mit szólnál?
Vagy csak egyszerűen néhányszor(akár az elején) igénybe vett ilyen szolgáltatást.
Mit szólnál hozzá ha a kapcsolat elején derülne ki és mit ha már közben?
Érdekel az előélete? Elvárod,hogy ilyeneket elmondjon?
Megváltozna a szemedben utána?
Esetleg van valamilyen elvárásod a férfiakkal kapcsolatban ezen a téren?
Ez egy összetett dolog. Nyilván nem tetszene a dolog, de megkérdezném miért tette, illetve hogy most mi a véleménye erről.
31n
Ha kapcsolat elején közli akkor zavarna. Ha még szex előtt közli elküldöm vizsgálatra és elmerengek azon hogy mennyire akarok én lefeküdni vele ha már összejöttünk és nemi életet élünk akkor így jártam. Viszont én soha nem kérdeztem páromat erről én nem várom el hogy elmondja a korábbi nemi életét és ő se kérdezett erről. Ettől függetlenül ha már régebb óta együtt vagyunk és régen történt a dolog nem zavarna.
Szóval helyzetfüggő.
Azt nem hiszem hogy változna bármit a szememben ha már kialakult képem van róla.
Nem arra gondoltam,hogy kiderül, hogy 3 hete járt hivatásosnál.
Hanem , hogy fél év,015 hónapja vagy valamikor régen.
De az a 15 éves "k. rva" megválogathatja és meg is válogatja kivel fekszik össze míg a hivatásos hölgy nem.
Emellett hivatásos és hivatásos közt is van különbség. Nem mind tiszta ápolt stb.
Maga a kur.vázás is "rossz" szerintem ez az én szememben a kétségbeesettek mentsvára. Persze csúnya csúnya én de ettől még így érzem ezen nem tudok változtatni.
Én jobban örülnék ha nem tudnék róla. Azt se kérdezem meg senkitől hogy hány csaj pörgött a farkán eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!