Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitol valtozik meg ennyire egy nocsabasz?
Azért mégis csak tudhat valamit a csaj, ha sikerült megfognia.
Savanyú a szőlő? :P
Az én párom is ilyen volt. Neki az kellett, hogy kivágjam mint a macskát, és két hónap mosolyszünet. Ez alatt rájött, hogy nem tud elfelejteni, nem talált hozzám hasonlót, és letaglózta mikor meghallotta, hogy én meg összejöttem mással, tehát örökre el fog veszíteni. Nem úgy van, hogy akkor kap vissza, amikor akar.
Sokat küzdött, mire hajlandó voltam újrakezdeni. Azóta mintha kicserélték volna.
Te nem tudhstod, hogy szerelmes-e. Lehet, hogy vmi olyat kap ( sok oleles vagy lelkileg kozelallnak vagy a szemelyisrguk hasonlo vagy jol foz vagy az agyban mas ) a baratnojetol, amit eddig mas notol nem kapott meg. A no egyszeuren elcsavarta a fejet, olyat tud, amit masok nem.
Az elettarsam olyanokat elt at az agyban az eddigi baratnoivel, hogy 1 evbe tellett, mire el tudta felejteni velem. Igazi lelki leepites volt neki. Teljesen tonkretettek ot lelkileg is. Meg prudek voltak es nem kapott meg semmit se, amire vagyott.
N
Irigy vagy.
Meg rosszindulatú.
Ne csodáld, ha benned nem talált a pasi olyan értéket, amiért nem fog megváltozni.
Értéktelennek tartod a vetélytársad? Ejnye...
Ő meg nem tart téged vetélytársnak sem, mert neked nincs esélyed. Megfogta a pasit valamivel.
Így jártál, a pasi foglalt, te meg egyedül vagy, és ahelyett hogy más után forgolódnál, most épp úgy akarod elérni a boldogságot, hogy fikázod a nőjét.
És..?
Ettől nem fognak szakítani se, meg nem is lesz több esélyed megkapni, mint ezelőtt.
Amikor szingli volt, akkor se kellettél neki, most meg még barátnője is van.
Egyébként igen, jó látni, mikor szenved egy ilyen kis kavarógép. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!