Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MÁK kártyával lehet csajozni? :D
Rengeteg most a metrónál a bkv/bkk ellenőr, és nem egyszer láttam már hogy lányokat büntetnek meg a csúnya ellenőrök. :D Na már most, ha oda sétálnék, egy ilyen esetnél és a mákkártyámat mutatnám és mondanám, hogy "ő velem van" és úgy tennék mintha ismerném, az ellenőr nem tudna vele mit kezdeni, és békén hagyná. Elvégre nekem érvényes a kártyám, és +még 1 fő ingyen utazik velem. :) Ez jó nyitás lenne? Ezek után lehetne beszélgetést kezdeményezni, az adott lánnyal? :)
Az kicsit olyan lenne, mintha sajnáltatnám magam. :D
Amúgy, ha semmi nem lenne, akkor is jó érzéssel töltene el, hogy 1embernek a zsebébe hagytam 16ezret. :)
Szerintem a lányok inkább bevállalnák a 16 ezres büntetést minthogy aztán rájuk szálljon egy gyökér. :D
Amúgy én betiltanám ezt a k*cs*g MÁK kártyás mizériát. Ingyen utazik egész Budapesten és 90% kedvezménnyel mindenhol máshol azért mert mondjuk nem ehet lisztet...
Komolyan, holnap látok egy MÁK kártyást akinek nem lesz személyije valamint látszólag semmi baja és örömmel büntetem meg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!