Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatnád ezt idehaza?
Kb. fél éve kiírtam ezt a kérdést a mozgáskorlátozott fiam kapcsán,de itt törölte a GYIK cenzúra,pedig a cikk is megmodja,hogy ez létező "jelenség."
2.-nak.
Ebben egyet értünk,de ők is vágynak egyéjszakás kalandra vagy csak szimplán szexre és ezt hihetetlenül nehéz megoldani 2 sérült között. Erre jelent megoldást a "bérlés".
Mi a jó büdös franc van?!
Az ÉN kiba**ott adómból senki ne járjon k-urvázni, a bdsrstnt!!
"Az ÉN kiba**ott adómból senki ne járjon k-urvázni, a bdsrstnt!!"
Én pár éve olvastam más fórumon hogy egy huszonéves csókának 100 ezer körüli rokkant nyugdíja volt. Nekem nem volt annyi fizum, az meg vígan k...rvázott belőle...
A mozgássérültek miatt átépítik az egész várost, milliókat kapnak puszira, meg kocsira és még a r...bancukat is mi fizessük, na az már több a soknál!
Kérdező! Ki tudja verni magának! Másnak sincs mindig nője...
Nekem kettős érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, mert őszintén szólva nincs bajom azzal, ha prostituáltak szolgáltatását veszi valaki igénybe, illetve bár semmi közöm nincs a témához, de tudom, hogy nagyon kiszolgáltatott helyzetben vannak a prostituáltak és senkinek se jó igazán a mostani rendszer. Attól függetlenül nem tudok nem úgy hozzáállni a dologhoz, hogy ne húzzam azért a szám.
Egyrészt, mert a holland legális prostitúció inkább eredményezte azt, hogy elburjánzott az emberkereskedelem, illetve a jelenlegi EÜ rendszerben erősnek érzem a TB támogatást szexuális szolgáltatásokra, mikor egy CTre sincs pénz idehaza. És könnyen beszélek a témában, mert szerencsére nem vagyok mozgáskorlátozott, de amíg egy alkoholista vagy drogfüggő veszélyt jelenthet a társadalomra, a családtagjaikra, addig azért a szexuális kielégítetlenségre ez nem igaz. Ugyanúgy nem lehet támogatással fogamzásgátló tablettákat vagy óvszert kapni, pedig a fogamzásgátló szerek nem csak terhesség megelőzésére adhatók, hanem egészségügyi problémákra, az óvszer pedig megakadályozhatja a nemi betegségek továbbterjedését, pedig egy betegségek megelőzése minden esetben olcsóbb, mint maga a kikezelés.
Eléggé elgondolkodtatott a kérdés, mert emberileg borzasztónak tartom ezt a helyzetet, de ha figyelembe veszem a mai magyar helyzetet, illetve más országokban milyen problémákat vetett fel a legális prostitúció, akkor eléggé úgy látom, hogy nem nagyon van normális megoldás a helyzetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!