Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a problémám hogy nem merek a pasimnál elmenni kakilni! Mit csináljak hogy oldódjon a gátlásom? A többi lány ezt hogy oldja meg?
Nálam idő kérdése, eddig a féléves kapcsolatomban mertem. De azért csak ha nagyon muszáj volt, akkor mentem el.:)
Jelenleg nincs ilyen problémám.
midet szégyelled? : DD
majd befújsz utána .. XD
Jelenlegi barátomhoz közel lakom, így nem kell, hogy napokra összezárva legyünk, jó is ez így. Exemmel viszont különböző városokban laktunk. Volt, hogy reggel leküldtem a boltba :), vagy elment cigizni (a dohányzó erkély a lakáson kívül a folyosóról nyílt, messzebb volt) és akkor igyekeztem elintézni. Jó volt, hogy a fürdőszoba egyben volt a wc-vel, így nem is vt egyértelmű, miért vagyok bent, egy idő után ugye a zuhanyzás hallatszott. Másutt viszont szemben vt a testvérei szobájával, és az ajtót nem lehetett csukni! Ráadásul az anyja sosem mulasztotta el ilyenkor megkérdezni jó hangosan: "Van valaki a wc-ben?" (holott látszott a villanykapcsoló kívülről) Na az szar vt :S
Javaslom, viselkedj természetesen, beszélni se kell erről, vagy ha kérdezi, hova mégy, megmondod, hogy ki, mindjárt jössz. Esetleg előtte kapcsolj be tv-t, rádiót, vagy zenét, vagy úgy intézd, hogy eleve szóljon, és csukd be az ajtót, de ebből se csinálj nagy felhajtást, próbáld természetesen. Ha van a wc mellett csap, azt is folyathatod rövid ideig. Ha természetesen viselkedsz, és nem szégyelled magad össze-vissza, nem akarsz elsüllyedni, ő is nagyobb eséllyel veszi természetesnek. Ezen nem múlhat semmi. Ha a barátod is lazán elmegy, amikor ott vagy és nem csinál ügyet, akkor pláne te se!
Ugye, remélem, nem ilyen a helyzet [mint a videóban]?
http://www.youtube.com/watch?v=GxxsP7VWVN8&feature=fvw
Ha szeretitek egymást, elfogadjátok az ilyesmit is. Szerintem nincs benne szégyellenivaló. Ha nem ücsörögsz fél évig a klotyón, gyorsan lehúzod, akkor semmi probléma nem lehet az ilyesmiből. :)
Persze, kicsit fura, de a folytonos hasfeszülés meg érthetetlen szenvedés borzasztó.
Kb. fél év után mertem náluk kakilni.
És náluk szartam életemben a legnagyobbat!
Meg is mutattam neki utána, és azt mondta rá, hogy aranyos! Nem viccelek, mi ilyen közvetlenek vagyunk...
Olvasom a lányok válaszait.
Hát ti totál hibbant p!csák vagytok.
Tudjátok hogy a szarotok büdös ezért nem mertek csak elbújva intézni egy normális biológiai folyamatot, mert nehogy rátok vetüljön hogy TI is büdöset kullantotok.
Agyam eldobom.
Az ilyen varrja be a seggét és repedjen szét a szarától bazzeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!