Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, melyik az a nőtípus, akiért akár "ölni" is tudnátok?
nekem pl a nagyon kedves, gondoskodó, anyáskodó típus jön be, semmi más...tehát lehet valaki 10/10-es szexbomba, de ha nem ilyen belülről akkor esélytelen...viszont volt már olyan, hogy kb átlagos lány volt, kicsit csúnyábbacska abból is, de simán összejöttem volna vele, mert ilyen volt belülről...
22F
-Magas. Minimum 175, de még inkább 180 cm és feletti.
-Barna hajú és hosszú hajú, legalább a lapocka aljáig érő.
-Vékony testalkatú, csontos.
-Kismellű.
-Szép arcú.
Külsőre ez a totális ideálom. De persze nem csak ilyen nőket keresek állandóan, megszállottan. Viszont két ilyen nővel voltam eddig és tudom hogy nekem külsőre tényleg ez a legvonzóbb nőtípus.
Milyen típus az anyukád, kedves harmadik?
4-es, belső értékek?
5:
Kedves, aranyos, törődő, gondoskodó természetű. Vannak anyai és fészekrakó ösztönei.
Több ilyen "típus" is van, főleg külsőre, de van egy lány, aki mind külsőre, mind belsőre nagyon bejön, úgyhogy leírom őt.
Külső:
- 170-175 cm.
- Átlagos test, kb. 7/10-es. (Nem, nem szeretnék feltétlenül 10/10-es barátnőt.)
- Barna haj, barna szemek.
- Számomra gyönyörű arc, smink nélkül! (Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet rajta egy pattanás, vagy hogy babaarca kell legyen, sőt, 1-2 hiba még természetesebbé teszi. :))
Belső:
- Introvertált, kissé nehezen nyílik meg.
- Intelligens.
- Nem tömegember, nem csinálja mindig azt, amit a többiek.
- Lehet vele komoly témákról beszélni.
- Csendes.
Biztos lenne még mit írjak, most ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!