Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti mennyire vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mennyire vagytok kezdeményező típusúak?

Figyelt kérdés
Ha megtetszik egy lány,akkor léptek,vagy messziről figyelitek a kiszemeltet,és abban reménykedtek hogy ő lép?
2015. szept. 30. 09:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
A második.
2015. szept. 30. 09:08
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Általában ha egy lány megtetszik, pár percen belül megjelenik a barátja is (pedig nem az őziketestű szupermodellek szoktak megtetszeni), és olyankor elégedetten nyugtatom magam, milyen jó, hogy nem mentem oda hozzá beégetni magam. Szemezésnél tovább nem szoktam menni, bőven elég ennyi is. Kezdeményezni amúgy sem szoktam. A női jelekre, jelzésekre sem reagálok, mert nem akarom félreértelmezni, nem akarok többet beleképzelni abba, ha valaki csupán rám néz.
2015. szept. 30. 09:18
 3/11 anonim ***** válasza:
38%
Józanul nagy az arc nem kezdeményezek, inkább várom hogy a lány tegye. Ha meg iszok és egy adott szintet elérek akkor meg kezdeményezek.:)
2015. szept. 30. 09:36
 4/11 anonim ***** válasza:
45%
Sehogy, leszoktam róla.
2015. szept. 30. 11:10
 5/11 anonim ***** válasza:
38%
Semennyire se, bár azért próbálom kifejezni, hogy van felé pár érzésem, bár általában furán adom elő.
2015. szept. 30. 11:48
 6/11 anonim ***** válasza:
semennyire nem égetem magam
2015. szept. 30. 12:04
 7/11 Mi közöd Tőle ***** válasza:

Nekem relatív sok lány tetszik. Ki kevésbé, ki nagyon. Mindegyikre nem startolhatok rá. Sokat akar a szarka...

De a lényeg, hogy természetesen én kezdeményezek. Én vagyok a férfi. Pár hónapja kaptam egyszer egy kicsit magas labdát. Bejelölt, rá írt egy csaj. Nem tudtam ki ő. Aztán kiderült. Írt valami bla bla dumát. De én tudtam mire megy ki a játék. Egyből kézbe vettem az irányítást. Pár nappal később már az ágyamban voltunk. :D

De többnyire nincs ilyen szerencsém úgyond.

2015. szept. 30. 12:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Én inkább élem az életem és általába jönnek maguktól - kár, hogy vagy a goes psycho-k, vagy a borostásak vagy azok akiknek már úgyis mindegy, vagy 20 évvel öregebbek... DRAT! AND DOUBLE DRAT!
2015. szept. 30. 12:29
 9/11 mikeXxX ***** válasza:
Ha adsz vagy adtok valami jelet pl: szemezés, üzenet, beszólás ,vagy egyebet akkor igen ! amúgy meg nem mert akkor nyilván nincs esélyem !
2015. szept. 30. 14:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyik sem.
2015. szept. 30. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!