Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pirosra festi egy no a kormeit, az bejon a ferfiaknak?
szerintem öregít, én am is a természetest szeretem...
22F
Mit érdekel téged, hogy őt mit gondolnak, hogy bejön-e nekik?
Van akiknek igen, van akinek nem! Na, ilyenkor mit fogsz tenni? Két tűz közül melyiket választod majd?
Szerintem úgysem a pasiknak akarod te a körmödet kifesteni, hanem magad miatt, mert neked tetszik. Az már régen rossz, ha valamit azért csinálsz, hogy imponálj a pasiknak, közben meg nem önmagadat adod!
Ha neked tetszik a piros körömlakk, akkor fesd ki bátran, a többiek véleményére pedig ne adj, hisz úgysem tudsz mindenkinek egyszerre megfelelni. Sokkal egyszerűbb, ha csak magadnak felelsz meg!
Remélem, nem az alapján akarok kifesteni a körmöd, hogy kinek mi tetszik.
Ha valakinek megtetszel, megszeret, és esetleg normális férfi is mellé, biztosan nem fogja érdekelni
milyen a körmöd, hajad, sminked. Különben elég vonzó tud lenni, ha valaki önazonos, és úgy néz ki, ahogy
önmagának tetszik, jó kis önbizalom- és kisugárzásnövelő dolog. Neked is ezt javaslom.
van akinek jól áll van akinek nem. igazából nekem akkor is nagyon tud tetszeni egy hölgy ha nincs sehogy se kifestve a körme. de a hosszú köröm kifejezetten taszít.
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!