Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi az ideális pénisz méret?
Tények:
A vastagság fontosabb, mint a hossz, csak mivel akinek rövidebb (általában) vékonyabb is és akkor bizonyos lányok már azt fogják mondani hogy nekik feltétlenül legalább 16-17 es kell, másfelől egy 15 centis pénisszel rendelkező is mondhatja hogy neki 17-es, és akkor már az a lány kicsinek fogja hinni a 15-centist, harmadrészt, mivel a férfiak péniszmérete sem egyforma, gondolom hogy ami a nők hüvelyét illeti, azok sem egyformák, tehát egy 12 centis-re biztos sok lány mondaná hogy nem élvezhető, míg más nőknek egyszerűen teljesen megfelelne, és erre bizonyíték hogy valamelyik nőnek 15-16 centi körül van amit még "elbír", míg mások talán még a 25-öt is, és negyed részt megkérdeztem erről egy lányt, hogy mit mondanak a barátnői, és azt mondta hogy egy 15-16 centis is már ugyan olyan élvezhető, csak jobban szeretik a nagyobbat a látvány miatt.... de aki meg alapból a péniszhossz látványára megy, annak meg annyit is ér az adott srác......
23/F
nekem 16x16-os és mindenki megvan elégedve vele
nem 256 cm2 :) 16 hosszú és 16 a kerülete
Végül is ha vastag faszod van mind1 milyen hosszú.
nekem 14cm hosszú és 13cm kerületű
eddig még nem volt rá panasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!