Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen neműek a Micimackó szereplői?
Figyelt kérdés
Micimackó
Malacka
Ürge
Zsebi baba
Nyuszi
Füles
Bagoly
Tigris
(Kanga és Róbert Gida neme egyértelmű.)
2011. jún. 25. 20:04
1/16 anonim válasza:
Zsebibaba lány, a többi fiú. Talán a fene se tudja, lehet hogy Malacka is csaj, nem tudom :D Legalábbis nekem ez az elméletem róluk, amúgy nem tudom :)
2/16 anonim válasza:
3/16 A kérdező kommentje:
Kanga "She is the only female resident in the Hundred Acre Wood"
Köszi szépen!
Ez érdekes, mert én nőnek néztem Malackát és Nyuszit is. Malacka a félénk hölgy, Nyuszi pedig a hisztérika megtestesítője.
2011. jún. 25. 20:10
4/16 anonim válasza:
Ha végignézed a cikket, mellékszereplők között vannak még nőneműek. Malackát meg azért hiszi nálunk mindenki nőnek, mert nő a magyar hangja a rajzfilmben.
5/16 anonim válasza:
micimacó: fiú
Malacka : lány
Ürge : fiú
Zsebi baba : fiú
Nyuszi : nő
Füles : fiú
Bagoly : fiú
Tigris : fiú
6/16 anonim válasza:
"Malackát meg azért hiszi nálunk mindenki nőnek, mert nő a magyar hangja a rajzfilmben."
Én azért gondoltam lánynak, mert olyan kis betoji :D
10/16 anonim válasza:
"Malacka az kan." xDxDxDxD ezen besírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!