Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon sok férfi miért utálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sok férfi miért utálja ennyire a nőket?

Figyelt kérdés

Nincs még túl sok élettapasztalatom, hisz 17 éves vagyok, de azt nem vágom, hogy a férfiak miért beszélnek ilyen degradálóan a nőkről.

Ti nem érzitek magatokat hibásnak, hogy átb*sznak titeket? Mert ha ezért, akkor eléggé gáz, hogy nem veszitek észre magatokat.

17/F

2011. jún. 3. 23:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%
mert nincs nőjük. Ennyi :D
2011. jún. 3. 23:18
 12/17 napietus ***** válasza:
100%
ahogy írod, kérdező :) valószínűleg kudarc érte őket párkapcsolati területen, azért ilyenek. nem haragudni kell rájuk, hanem segíteni nekik kimászni ebből az állapotból (élőben értettem :) itt is meg lehet próbálni, de elég reménytelen, mert általában csak a magukét ismételgetik).
2011. jún. 3. 23:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Manapság úgy veszem észre rengeteg nyafka pasi van. Csalódnak párszor, ami szerintem mindenkivel megesik az életben, és totál kiakadnak, innentől kezdve minden nő közellenség. Már nem reagálok az ilyen kérdésekre, mert reménytelen. Korábban próbáltam pár jó szándékú választ írni, de rossz ötletnek bizonyult. Az a baj, hogy meggyőzni őket nem lehet, a többi csalódott pasi meg csak adja alájuk a lovat. :S Aztán a végén ott helyeselnek egymásnak, hogy óó, igen, a nők, így meg úgy, és aki nem ért velük egyet, annak aztán járnak a szép szavak...
2011. jún. 3. 23:55
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Azért, mert a nők mindent megkapnak, nézd meg még a legrondább nőnek is van párja (már, ha akar magának pasit), a férfiak elkényeztetik őket, mindent megkapnak amit csak akarnak, sőt még többet is. És ezért kis főnöknőknek képzelik magukat, és nem képesek semmit sem értékelni.
2011. jún. 3. 23:56
 15/17 anonim ***** válasza:
55%
Azért vannak róluk rossz véleménnyel mert, ezt érdemelték ki.
2011. jún. 4. 00:26
 16/17 anonim ***** válasza:
50%

00:26

Minden nő? Az ilyen emberek komolyan a bolygón lévő összes nővel van tapasztalatuk? Nemár!

Na, szóval az ilyen emberekről beszélek. Ilyen irracionális dumájuk van. Megáll az ész tőlük.

2011. jún. 4. 00:28
 17/17 anonim ***** válasza:
34%

23:56

Lehet általánosítás, nem mondtam, hogy nincs alóla egy kivétel sem, de a legtöbb esetben mégis igaz.

2011. jún. 4. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!