Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A duci nők miért szerepelnek olyan gyakran szitokszóként a rovatban?
Mert az a mai szépségideálokhoz képest nem szép.
Engem csak az zavar ebben, hogy rossz embereket azoknak sem kívánnék, akik külsőre nem szépek.
Mert nem ismerik őket.
Akinek volt már molett barátnője (nekem volt!) az tudja, hogy ezek a nők többségében nincsenek rászorulva arra, hogy egy sikertelen pasi csajai legyenek.
Már abból a logikából kifolyólag sem, hogy ha a sikerteleneket a molettekhez küldik, akkor nekik tonnányi pasiból lesz lehetőségük választani, hiszen összegyűl a brigád.
A molettek között is van olyan, akinek szép arca van.
Tudok olyan csajról, aki ha lefogyna, egy bombázó lenne.
Feleslegesen küldik őket hozzájuk a jelenlegi mentalitásukkal.
A sikertelen pasik, ha úgy mennek oda egy moletthez, hogy "én most azért jöttem ide, mert más nem akad", és ez kisugárzik, akkor dobni fogják.
A nőket tisztelni kell. Egy molett nő is tiszteletet vár el. Ha ezt nem kapja meg, akkor nem jön össze az illetővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!