UFO-t észleltek Mexikóvárosban. Mit szólsz?
Minden UFO esethez jár 15 perc hírnév? Mert akkor megértem, miért csinálják.
De lehet csak szórakoznak egymáson az emberek. Tényleg nevetséges mennyire meg lehet vezetni az embereket.
igazad van, én is láttam már sok ilyet:
Sajnos egyrészt rengeteg a fake video,másrészt annyi sok sz..ar drón van meg mindenféle kísérleti repülő cucc,hogy már nem tudok hinni ezeknek. Ha viszont tényleg igazi és kivételesen semmi köze hozzá egy embernek sem,akkor nagyon nagyon boldog vagyok. Szeretem nézni ezeket és szeretném hinni,hogy tényleg földönkívüliek..
Ez egy felpimpelt jet black festésű borg kocka, a legújabb széria, 3000 dolgozóval a fedélzeten akik a megrendelő minden kívánságát teljesítik, de ehhez természetesen a megrendelőnek borg királynővé kell átoperáltatnia magát. Hiába, egy ilyen vásár egy életre szól!
Jobb helyeken az operáció benne van a kocka árában, egyes galaxisszéli helyeken viszont megpróbálják átvágni a vevőt és külön eladni a két tételt, de ez átverés: a megrendelő reggel megveszi a kockát, másnap operáltatná magát, de a kocka az éjjel visszamegy az eladóhoz és másnap átrendszámozva megint eladják.
Valószínűsítem hogy ez esetben is erről van szó. Szegény vevő! Nincs szörnyűbb látvány, mint mikor a borg kocka nélkül maradt megnyomorított vevő (egy kiborgizált fej és az alatt egy borg gerinc) koldulni kényszerül az ugróhajó állomások nyomasztó folyosóin...
Első már nem lehetek, de hamarosan elkészül az UFO drónom..
Ideje, hogy Mo-on is legyen UFO észlelés.
Hamarosan, töltsétek fel a camerát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!