1/12 anonim válasza:
az N-ufók egy nem túl intelligens(sőt egyáltalán nem értelmes)földönkívüli faj 2 pár ujjuk van, vezetőjük Kristóf névre hallgat kit a földre küldtek hogy kémkedjen a emberök után folyamatosan röhögnek a semmin és bogarakkal,almával szendvicsekkel táplálkoznak, nem hisznek a gravitáció létezésében bolygójuk a Humbulu bolygó a Snickers galaxisban található, a hülyeségük erejével tartják távol maguktól az ellenséges ufókat
2/12 anonim válasza:
Test, lélek és szellem nélküli, földönkívüli lények, akik, mivel nincsenek, nulla-energia sugárzásával tudatják ittlétük.
Semlegesek, nem rosszindulatúak, ám mivel nincsenek, nem is jóindulatúak.
3/12 anonim válasza:
Első ezt magam sem mondhattam volna el szebben
4/12 anonim válasza:
Olyan lény, aminek 4 lába van, mégis eldől, és nem szék.
5/12 anonim válasza:
az N-ufók a saját orrváladékukat előszeretettel fogyasztják...
6/12 anonim válasza:
úgy tudom egyébként az orrváladékukból is előszeretettel falatoznak
9/12 anonim válasza:
Én ilyen kifejezésről még soha nem hallottam vagy olvastam, pedig nem tavaly kezdtem el foglalkozni a témával. Szerintem ilyen szó nem létezik ebben a témakörben.
10/12 anonim válasza:
Seggpasztàval plafonra kent rókanyuszi burritóval és erdei szarvas bogyóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!