Valamelyik nap a közeli temetőben láttam egy ufo-t . Mivel tudnátok ezt magyarázni?
3
miért? én szeretem a temetőt gyerekkorom óta az a kedvenc helyem. sokszor jártam oda ott születtek a legjobb rajzaim sokszor megrajzoltam a gyászolókat.
"éppen egy kísérletre készültem..."
Kisérlet esetén a te legjobb tudásod alapján állítasz össze valami próbálkozást, aminek eredménye függ a kiindulástól.
Ha te UFO-vadászni mész, az nem kisérlet, maximum megfigyelés.
Kérdésednél és a válasz szempontjából szükségtelen és lényegtelen, hogy te felkérés nélkül videózod egy ismeretlen kislány temetését, sőt, még a sírásó feladatát is magadra vállalod a koporsó leengedésében.
Jobb is, hogy sem a telefonod, sem a tableted nem volt nálad, ugyanis ha azzal játszol, pont arról maradhatsz le, amiért odamentél.
.
Gondolom, kérdéseddel és annak kifejtésével a válaszolók reakciójára vagy kiváncsi egy messze nem hihető (kitalált) eseménysor leírásával.
"egy köpésnyire lakunk a temetőtől ép kapóra jött a hazautazásom"
Ez hogy tartozik össze?
Még nem volt szerencsém várakhoz, kasélyokhoz, de mostanság nagyon foglalkoztat a téma, és én szeretnék ezek végére járni, de nemcsak a parajelenségeknek, hanem az ufo észleléseknek is. az előbb leírtakat nem én találtam ki ezek megtörténtek.
"Szerény véleményem szerint nagyon nagy
tiszteletlenség mások fájdalmát (jelen esetben a
kislány temetését) bármi célból is lekamerázni,főleg
kívülálló,idegenként."
igen lehet, hogy tiszteletlenség erre nem is tudok mit mondani, de ők nem vették észre, hogy én kamerázok. nem is tudom mit gondoltam, amikor elkezdtem kamerázni a temetést már így utólag sajnálom. de, mivel nagyon sokszor voltam temetések tanúja valószínűleg érzéketlenné váltam.
Megértem, hogy hihetetlennek tűnik nem is várom el, hegy el hidd.
"egy köpésnyire lakunk a temetőtől ép kapóra jött a
hazautazásom"
Ez hogy tartozik össze?"
hát úgy, hogy nem lakók otthon albérletben lakók pár barátommal, de hazautaztam, mert a nagyanyám meghalt és kirúgtak az állásomból, gondolom megírom a kérdéshez jó lesz körítésnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!