Tagadjátok a földönkívűliek létezését, hiába a tonnányi bizonyíték.
A földönkívüliek már évezredek óta köztünk élnek. Én is megtudtam, hogy a főnököm az ráadásul ő Jézus Krisztus! Manipulálják az emberiséget. ITT VANNAK EMBERI ALAKBAN KÖZTÜNK!
Jézus az akit legjobban szeretek, csak előtte tudok leborulni, szobor meg papok előtt nem, mert őt tényleg imádom. Ez azért van, mert jelenésem volt, és megnyilvánult előttem ő mint Isten..
Jelenleg egy flottának a parancsnoka, származása szerint pártus herceg, én pártus hercegnőnek tartom magam.
Úgy látom ti nem félitek az Istent, hanem káromoljátok! Jaj nektek, hétfejű szörnyetegek, ördögök! Az igazságom gyözni fog ne féljetek!
2013. dec. 13. 03:44
4/9 Salx Narval válasza:
Dehogy tagadjuk, sőt kizárt, hogy csak itt alakult ki élet. Mi csak azt mondjuk, hogy még nem láttunk, az viszont igaz, hogy nem hisszük el, hogy ti láttatok és azt sem, hogy itt járkálnak köztünk. Többségünk Istennel, Sátánnal és Jézussal is így van. Nézd, ettól még te nyugodtan alhatsz és hihetsz bármiben, legfeljebb nem velünk beszéled meg a vélt, vagy valós, észleléseidet és a vallási problémáidat. Hogy miért vagyunk ilyenek?, jó kérdés, talán azért mert jobban szeretünk meggyőződni dolgokról mint ehinni azokat.
2013. dec. 13. 03:50
5/9 anonim válasza:
A mentalis betegsegek egyetlen elonye, hogy nem kell drog a hallucinaciokhoz. Miert ne lehetnel te hercegno? Nyilvan a valosag gatol benne, de ne add fel! Ott, az elmed kis szegleteben, a turdimufpotty dimenzioban, siman lehetsz egyszerre akar ket hercegno is. Kitartas!
2013. dec. 13. 04:31
6/9 anonim válasza:
#3, most akkor jaj nekünk, vagy ne féljünk?
(A dealered elérhetőségeit megadhatnád. Ilyen cucc nekem is kéne szombat estére.)
2013. dec. 13. 05:43
7/9 anonim válasza:
Ezzel a kérdéssel az alpáriság olyan szintjére emelted az ezotériához kötött hozzá állásod, amire nem voltunk kiváncsiak !
2013. dec. 13. 06:39
8/9 anonim válasza:
Szuper, az esti troll marathon ezzel kezdődött, és Martin Blue fejezte be.
Ez elég gyenge teljesítmény. 2 vicces kérdés 1 éjszaka alatt. Hova süllyedt az ezotéria?!
2013. dec. 13. 08:51
9/9 anonim válasza:
Kérdező:
totál igazad van!
Ne hallgass a minden lében tripla kanál szkeptikusokra!!444négy
A loú létezését sem tudják tagadni, vagyis létezik!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!