Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Elrejtik előlünk a Marsot?...

Elrejtik előlünk a Marsot? Városokat takar el a NASA? (VIDEOKKAL)

Figyelt kérdés

David Vose készített egy videót, melyről biztosan állítja, hogy “nem vicc”, és azt is mondja, hogy a látható kép valós, és hogy mindez felfedi a hatalmas NASA leplezést az eredetileg a Marsról érkező képeken.

Ime az újabb szenzáció a marsról ! Eddig megtudhattuk, hogy elmeszesedett Iguánák, Gyíkok, Dínók, csontvázak és egyéb kisállatkák pl pockok vannak a mars felszínén, ami amiatt van, hogy ott éltek réges régen és elmeszesedtek amikor elsivatagosodott a bolygó vagy atomtámadás során ott maradtak.

Most azonban egyre világosabban látszik, hogy városokat rejt a mars. Percival Lowellnek igaza volt a marsal kapcsolatban, hiszen, ha csatornák vannak, akkor városoknak is kell lenniük. Hát most megtalálták őket.

Ezt figyeld...

[link]

Ilyen a mars felszíne [link]

Mit szólsz ehhez? Mikor fedik fel a kormányok, hogy végig hazudoztak? Most már világos előtted, mint a nap, hogy a marslakók ma is lakják a marsot?

2013. nov. 28. 00:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/87 anonim ***** válasza:
82%
Csak a te agyadat takarják el, de azt nagyon...
2013. nov. 28. 07:31
 12/87 anonim ***** válasza:
85%

"Eddig megtudhattuk, hogy elmeszesedett Iguánák, Gyíkok, Dínók, csontvázak és egyéb kisállatkák pl pockok vannak a mars felszínén"

Az iguanára én is emlékszem, hallod az egy SZIKLA, aminek fura alakja van. :DDDD Bár, neked aztán asszem mondhatom. :)

2013. nov. 28. 07:51
 13/87 anonim ***** válasza:
Amúgy ez a marsfelszín pont olyan, mint a kutyám plédje. Most akkor azon is van egy város vagy mi?
2013. nov. 28. 07:55
 14/87 anonim ***** válasza:
85%
Még szoknom kell hogy y végű Georgenak a kérdései fölött csak át kell tekerni a következőre.
2013. nov. 28. 08:19
 15/87 anonim ***** válasza:
64%

Ezt a cikkből másoltam ki: "Bemutatja a NASA Marsról készült képeit,

melyek a “valódi Mars fotók a NASA

javítások nélkül”, ahogy Vose mondja,

miközben kiderül, hogy a NASA

szándékosan megváltoztatta a képeket,

hogy egész marsi városokat rejtsen el." ez még viccnek is rossz, Adamsky, ha rám hallgatsz nem linkelsz be a paranormal.hu oldalról cikkeket azaz oldal sz_art sem ér ...

2013. nov. 28. 09:08
 16/87 Shai-Hulud ***** válasza:
77%

A többiekkel ellentétben én nagyon köszönöm neked a kérdést, és a linkeket is.

Igen kellemes reggelt szereztél nekem, bearanyoztad az egész napomat.

Ébredéskor még azt hittem, hogy ez is csak olyan unalmas nap lesz, mint a többi. De ahogy elolvastam ezt a kérdést, meg a linkelt cikket, azonnal vigyorogni kezdtem, és már érzem, hogy a mai napon érdemes volt felkelnem.

Köszönöm neked a Nap Viccét!!!! :D

Pedro

2013. nov. 28. 09:25
 17/87 Grielean ***** válasza:
Nem, te nem lehetsz az igazi Adamski, tőle nem jöhet ilyen retardált kérdés, ugye nem?
2013. nov. 28. 09:31
 18/87 anonim ***** válasza:
82%
Köszönjük, kedves Adamsky, hogy tovább rombolod az ufológia és a konteó amúgy is kétes hírnevét! Igazán szép munkát végzel.
2013. nov. 28. 10:37
 19/87 anonim ***** válasza:
61%
Kipróbáltam az esa képe alapján. Egy egyszerű equalize után tényleg látható rajta szabályos vonalak, szögletes formák stb. Azonban a magyarázat a perspektívikus képek előállításában rejlik. Ugyanis ezek nem RAW fotók, hanem az eredetit képeket ráhúzzák egy 3D-s modellre (textura), így tudnak perspektívikus ábrázolást csinálni, bármely szögből. (Ugyanis a szonda felülről fényképez, tehát 2D-s kép, ugyanúgy mint a google earth.) Ha valaki beszerzi a hozzá tartozó felülnézeti nyers képet, nem fogja megtalálni rajta ugyanezeket a mintákat.
2013. nov. 28. 11:00
 20/87 anonim ***** válasza:
61%
Még annyit tennék hozzá, hogy nem egy RAW kép van, hanem kettő, mert a kamera sztereoszkópikus, így jutnak a mélység adathoz, és abból lesz 3D modell.
2013. nov. 28. 11:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!