Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az idegenek tényleg rendszeres...

Az idegenek tényleg rendszeresen látogatják a bolygónkat? Mit akarnak? Miért nem veszik fel az emberiséggel a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Olyan jó lenne ha megtörténne végre az első kapcsolatfelvétel. Meddig kell még várnunk?
2013. nov. 1. 23:00
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
93%
Tessék, beszélgessünk. Miről?
2013. nov. 1. 23:03
 2/31 anonim ***** válasza:
14%

milyen idegenek, talán más országok lakói, pl a svédek jönnek hozzánk, vagy mi?

és milyen kapcsolatot, már majdnem minden országnak van diplomáciai követsége vagy képviselete.

2013. nov. 1. 23:06
 3/31 A kérdező kommentje:
Földönkívüliekre gondoltam ti kis butusok.
2013. nov. 1. 23:09
 4/31 anonim ***** válasza:
11%

földön kívül van élet?

ezt mikor jelentették be?

nekem ez új, pár napja van netem, de ilyet még nem hallottam!

2013. nov. 1. 23:14
 5/31 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy bejelentették? Troll vagy? Menj innen ha csak offolni tudsz!
2013. nov. 1. 23:19
 6/31 anonim ***** válasza:
10%

"Az idegenek tényleg rendszeresen látogatják a bolygónkat?" - Nem, mert nem leteznek.

"Mit akarnak?" - Semmit, nem letezo dolgok nem akarhatnak semmit.

"Miért nem veszik fel az emberiséggel a kapcsolatot?" - Nem letezo dolgok nem vehetnek fel kapcsolatot senkivel es semmivel.

2013. nov. 2. 00:18
 7/31 anonim válasza:
85%

Vicces, hogy az emberek azt hiszik, hogy nincsenek földönkívüliek. :D

El vannak a saját kis világukba, azt hiszik ők a mindent tudó okosok, de senki se gondol bele abba, hogy:

Van olyan dolog is az űrbe, ami százmillió fényévekre van, ember még nem járt ott, se gép se kamera, mert annyi idő alatt míg odamenne, már mind meghalt volna. Nem értek hozzá, de most hasraütésre mondom, hogy a galaxisunkon kívül is vannak még galaxisok és többszázmillió, vagy lehet, hogy többezer millió bolygó is van. Nagyon önző és hülye gondolkodás lenne azt gondolni, hogy ennyi bolygó közül csak a miénken alakult ki élet.. :'D Persze a földönkívülieket sem úgy kell elképzelni, hogy "más emberek laknak más bolygókon" vagy hogy úgy néznek ki mint E.T., zöldek és űrhajóval járnak. Lehet, hogy a földönkívüli élet éppen pár bacilus. Lehet, hogy még mozogni sem tud. Lehet, hogy valahol pont most kezdődik az élet pici pici de ÉLŐ dolgokból, ahogy az emberiség története is elkezdődött.

Régen az emberek azt gondolták, hogy a föld lapos, és kiröhögték azt, aki mást mondott, mert ennyire beszűkült volt a látókörük. Majd egyszer egy nemzedék, aki messzebb jut az effajta dolgokban, miket fog kiröhögni, mert voltunk olyan önzőek és buták, hogy azt hittük, csak mi vagyunk ebben a nyamvadt világegyetemben, ami ugyebár elvileg végtelen, folyton tágul, de CSAK mi vagyunk benne.. :) persze.

2013. nov. 2. 00:58
 8/31 anonim ***** válasza:

Semmi bizonyíték nincs rá, hogy látogatják a Földet idegen civilizációk. Igaz, arra sincs, hogy nem. :) Innentől értelmetlen arról beszélni, hogy mit akarnak.

Arra viszont van tippem, hogy - ha vannak - miért nem veszik fel az emberiséggel a kapcsolatot: ha én egy olyan faj egyede lennék, ami eljutott technológiailag oda, hogy a csillagközi tér irdatlan távolságait belátható idő alatt át tudja hidalni, akkor vagy agresszív hódító lennék, és csak annyit mondanék az emberiségnek, hogy "Mi vagyunk a Borg. Kapcsolják ki a pajzsukat és állítsák le a hajtóművet. Biológiai és technológiai sajátosságaikat a miénkhez adjuk. Kultúrájukat a sajátunk szolgálatába állítjuk. Minden ellenállás hasztalan. Asszimiláljuk magukat.", vagy épp ellenkezőleg, olyan mértékben lennék békés és elfogadó, hogy egy emberiség-szerű fajjal kb. annyira vágynék kapcsolatot teremteni, mint mi a piranhákkal.

Ha igaz az elgondolásom, akkor addig kell várnunk, amíg vagy egy agresszív hódító belénk nem botlik (ne adja az ég), vagy el nem jutunk egy olyan szellemi és "emberségbeli" szintre, hogy normális fajok is akarjanak közeledni hozzánk.

2013. nov. 2. 00:59
 9/31 anonim válasza:

De az, hogy velünk, vagy a mi bolygónkkal mi történt, hogy hogyan alakultak ki a bolygók, hogy hogyan "született" meg az emberi faj, vagy az összes élőlény, vagy élettelen dolog a földön, csak feltételezés. Az is vicc, hogy mindent elhiszünk. Azon is gondolkoztam már, hogy ha történelemből tanulunk valamiről, ami több ezer évvel ezelőtt történt, és csak az írásos emlékekből tudunk róla, akkor mi van, ha valaki csak kamu dolgot írt, vagy ha nem is úgy volt, ahogy megírták?

Egy egyiptomi piramison is állhat sok uralkodóról rengeteg pozitív dolog,aztán lehet, hogy csak megölette volna azokat, akik nem írnak róla csupa szépet, és amúgy egy 120cm magas csont vékony kis nyomi gyerek volt, de ezt akarta hátrahagyni magából a nagyvilágnak.

Azokról az uralkodókról meg akikről nem kerültek meg írásos emlékek, úgy vesszük, hogy nem is voltak, közbe biztos, hogy iszonyatosan sok dologról nem tudunk. És ha most találnánk ezt bizonyító dolgokat, akkor felborulna az egész, vagy legalábbis egy nagy része annak, amit az ember szépen felállított történelemként azért, hogy kicsit megpróbálja megnyugtatni magát azzal, hogy ő aztán mindent tud, hogy betömjön egy üresen tátongó űrt, amit úgy hívnak tudatlanság.

Hiszen ha az embereknek akkora tudatlanságba kellene élnie amekkora ezek nélkül a hülye mesék nélkül lenne, hogy valószínű mindenki bedepizne és öngyilkos lenne. Az is igaz, hogy úgy sem lehet élni. De én nem az a fajta ember vagyok, aki mindent elhisz, amit hall, vagy a történelem könyvben olvas.

Talán ezért is rühellem ennyire a történelmet, mint tantárgy. Remélem sikerül valami kettessel átmennem.:) Na hogy az érettségim milyen lesz... asdasd

2013. nov. 2. 01:07
 10/31 anonim ***** válasza:

#8-as vén kecske!

Nem mondom, hogy nem lehetnek rossz indulatú civilizációk, de szerintem több van a jó indulatúból.

Tegyük fel hogy igaz lenne,amit te írtál a Borgról és egy agresszív faj jutna el ide.

Mégis mit tudna tőlünk egy olyan civilizáció elvenni aki képes a csillagközi utazásra?

( 1 okot majd kifejtek a végén)

Technológiánkat? Fölösleges, az övéké sokkal jobb. Rabszolgasorba akarnak taszítani? Ugyan, (bio)robotokat biztos használhatnak, ha már fényéveket utaznak és azok nem is lázadnának, mint egyes emberek, nem kell őket ellátni sem élelemmel. A munkára hasznosabb a gép. Kell nekik a Föld, mint nyersanyag forrás, élőhely? Mégis minek akarnák háborúval és pusztítással megszerezni azt, amit máshol ingyen is átvehetnek: a lakatlan több tucat földszerű bolygókat. Ilyeneket már fedeztünk föl, csak nem jutottunk el oda, biztos van olyan ami lakott és biztos van olyan ami nem.

Összességében semmi értelme nem lenne hogy leigázzanak minket, mert mi és az élőhelyünk se tudna nekik mit adni.

Valamint, az emberiségből kiindulva egy agresszív civilizáció előbb pusztítaná el önmagát, minthogy elérje a csillagközi utazást. Csak együttes erővel, összefogással érhetik el ezt a szintet. Miután ez sikerült nekik, nem gyilkolnák halomra a környező civilizációjukat, hanem eljutottak arra a szellemi szintre, hogy ezt így nem lehet.

Az emberiség széthúz, mi ezért nem is érjük el részben. Az országok egymás ellen arcoskodnak, versengenek, ahelyett, hogy össze tennék erejüket, tudásukat és pénzüket, hogy fejlesszék az űrhajózást és űrkutatást. Együttes erővel már az is lehet, hogy legalább a Holdat kolonizálhattuk volna valamilyen szinten. Csak képzeld el, mennyi pénzt "összedobhatna" a sok nemzet, ahelyett, hogy külön-külön fejlesztgetik az űrhajókat és technológiájukat. Valamint a sok tudós elme különböző nemzetségből is összedughatná a fejét és kitalálhatnának valamilyen gyorsabb hajtóművet, ahelyett hogy versenyszerűen egymás nélkül dolgoznak. Már elnézést, de számomra igen nevetséges volt az űrhajózás kezdetekor, hogy az oroszok és az amerikaiak gyerekes módon egymást próbálták lekontrázni újra és újra, hogy na ki tud jobbat felmutatni. Lehet ebben sokan nem értenek egyet, de nekem ez abszolút ovis szint.

A kérdezőnek:

"Mit akarnak?".

Hogy mennyire hiszed el az UFO beszámolókat nem tudom. De több ezerből azt lehet leszűrni, hogy az idegeneknek a génkészletünk kell, a DNS-ünk. Hogy miért fene tudja. Több tipp is van: kereszteződések, fajfenntartás, hibridizációs programok.

Tudom, hogy ez valakinek meredeken hangzik, de ezen kívül mit akarhatna egy faj tőlünk? Fentebb felsoroltam. Semmit.

Ellenben az ember, mint faj egyedi lehet. De nem azért mert jó munka erő. Hanem a biológiája miatt.

"Miért nem veszik fel az emberiséggel a kapcsolatot?"

Mert nem értük el azt a szellemi vagy technikai szintet.

Lehet van egy etikai kódexük ami megtiltja. Miért ne lehetne? Nekünk is vannak szabályaink, minden bizonnyal nekik is. Lehet nem vehetik fel a kapcsolatot hivatalosan az egész emberiséggel, amíg el nem érjük el a csillagközi utazás technikai szintjét. Hiszen akkor már előbb-utóbb úgyis beléjük botlanánk.

Vagy a szellemi szint miatt. Te felvennéd egy olyan fajjal a kapcsolatot, ami a saját faját irtja és öli halomra? Nem hiszem, hogy túl bizalomgerjesztő lenne ez a látvány a számodra. Így mit tehetsz? Megfigyeled, mint mi az állatokat! Esetleg néha feltűnsz, hogy "hahó itt vagyok figyellek titeket", de bizonyítékot nem adsz. Így megfogja osztani az embereket ez a kérdés, de attól függetlenül, hogy elhiszik-e majd vagy sem, de mindenképpen hallani fognak rólad. :) Úgyhogy ez is egy apró erőlelépés a megszokáshoz.

"Meddig kell még várnunk?"

Egy jó ideig biztos, ha az emberiség nem vesz sürgősen egy 360 fokos fordulatot főként magatartást illetően. Ha itt vannak és látogatnak, és eddig nem tették meg a kapcsolatfelvételt, ezután sem fogják, hisz mi okuk lenne? Semmi változás nem történt az emberiség szempontjából, ami arra billentené őket, hogy "Na gyerekek, most már felvehetjük a kapcsolatot velük".

Üdv, George Adamski

2013. nov. 2. 03:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!