Erős a gyanúm, hogy a szomszédom földönkívüli. Hogyan kellene erről megbizonyosodni 100%-osan?
Megvan a mai napi első UFO kérdés is. Pár órája épp panaszkodtak itt az oldalon, hogy nem volt egy sem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__4362..
Nem lényegtelen a korod. Mert ha egy gyerek vagy, akkor el lehet nézni, hogy ilyen baromságot kérdezel, de egy felnőttnél már nem egészséges. Sőt...
Ha egyedül él és öreg, akkor gondolom meghalt a felesége. Ebbe egy idő után belebetegszik az ember, főleg ennyi idősen, amikor nincs senkije már.
Kérdezd meg, nem olyan nehéz az!
"Csókolom, én ... elnézést a zavarásért, én csak azt szeretném kérdezni... A bácsi nem-e földönkívüli véletlenül?"
"A kérdező kommentje:
a korom most lényegtelen szerintem. Egyedül él az öreg."
Az eddigi elerheto informacio alapjan, valamint a kora pontos meghatarozasanak megtagadasa arra utal, hogy valoban egy kiskoruval van dolgunk.
Szoval, ezt eszben tartva fogok valaszolni.
A szomszedod egyedul el es oreg. Valoszinuleg meghalt a tarsa, lehet a csaladja elkoltozott a kornyekrol, es szeret kiulni a kertbe, es nosztalgiazni, lehet h eppen a parjaval neztek sokszor a csillagokat.
Nem tudhatod. Es ahelyett h megprobalnal egyutt erezni vele vagy kitalalni h vajon miert, egybol a foldokivuli magyarazathoz mesz? Miert? Az lenyegtelen most h a foldokivuliek nem elnek itt.
Annyi fele marha van idiota, fura meg agymosott ember (akik mint lehetoseg szerepeltek a fejemben mielott megtudtam h egy idoskoru emberrol van szo).
Inkabb ne sci-fi-t lass mindenhol. Es hasznald legkozelebb az eszedet. Valamint nyugodtan kerdezz meg valakit a kornyezetedbol. Lehet h ha valaki egy mosollyal fogadta volna ezt a feltevesed, akkor egybol rajottel volna h baromsag es nem fecserelted volna megtobb ember idejet.
Nukek!
Ha kis korú, ha nem kiskorú,
nem mondhatod meg neki, h mit is csináljon,
illetve mit ne!
Am kedves kérdező!
Valószínű, h hiszel az idegenekbe, s egyértelműen furcsának találod az öreget. Ezért összekombinálod a kettőt, s nem csoda, h egyet látsz kettőbe.
Nem lehet kizárni az "idegenek" létezését,
de azért ez egy kicsit erős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!