Szerintem a te fajtád, azt hiszem a pontos megnevezés GRAMMAR NAZI!
Egyébként már lejárt lemez
Üdvözlettel,
Gerenda, a tisztánlátó
Aha, semmi konkrétum, semmi név a felfedezőktől, csak "a tudósok"... néhány név, akit említenek, Gaston de Villars, akiről viszont sehol nincs semmi infó, csak az állítólagos múmiával kapcsolatban merül fel ez a név, ami talán nem is tartozik senkihez sem. Zum Umniu pedig elvileg a pekingi egyetem neves professzora ugye, a Pekingi egyetemen viszont mégsem találtam ilyen nevű professzort.
Aztán teli van égbekiáltó ostobaságokkal a szöveg:
"A fejük aránytalanul nagy volt, és nem rendelkeztek szájjal, orral, szemekkel."
Akkor mijük volt? Egy testük és a tetején egy darab tömör csont rajta némi bőrrel?
"A tudósok szerint a különös megjelenés ellenére a teremtmény sokkal inkább embernek tűnt, mint állatnak."
Az ember is állat, egy tudós ezt tudhatná.
"Csak a szemei voltak nagyon-nagyon mások, háromszor nagyobbak a mienknél, nem volt színük, olyanok voltak, mint a hüllőké."
Hogy mi? Mióta nincs színe a hüllők szemének? Meg mi az a baromság, hogy nincs színe? Talán üvegszeme volt szerencsétlennek, amit elfelejtettek lefesteni?
Ennél a cikknél még egy agyonphotoshoppolt kép is hitelesebb...
"Miért van az hogy a "idegen-hívők" 95% nem tud helyesen írni?"
Lehet azér, mer idegenek !
Bármijen agyasak is, nem várható el, hogy minden nyelvet beszéljenek meg írjanak galaxisszerte. Így már belátod kérdésed értelmetlenségét? Másképp állsz hozzá a kérdések olvasásának?
"A lények nagyon magasak voltak... A fejük aránytalanul nagy volt, és nem rendelkeztek szájjal, orral, szemekkel."
Egyértelmű. Ez egy Slenderman temető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!