Ilyen ufokokat láthatam?
No egyik este hallom ám hogy ugat a kutya, ki is mentem hogy megnézem, láttom én hogy valami jármü rá állt a kukorica földemre, na mondom b@szátok meg ti az anyátokat tönkre teszitek a termést, így hát vasvillát ragadtam és elindultam feléjük.
Mikor közelebb értem láttam hogy kis apró szürke emberszerü lények nagy gülü szemekel.
És oda szóltam nekik: Nem látátok azzal a nagy gülü szemeitekel hogy a kukorica földemen áltok, és már hajítotam is utánuk a vasvillát.
De utánna nem tudtam megmozdulni, és nem is emlékszek semmire, 3 óra kiesedt és a kukorica földemen ébretem.
Ezek ilyen ufokok lehetek?
Vagy mik?
KAMU
milyen kukorica föld
te, igen eszes , most vetik nemsokára a kukoricát!!!!
nálatok már aratják???
na ezért olvasom kétkedve mindig az ilyen dolgokat
Tényleg nem vágjátok le hogy csak poénkodik a kérdező?! :D
Elég szánalmas de azért meg kell hagyni megnevettetett. :D
vazze az internet csodái,
pista bácsi berúgott tegnap este a kocsmában, a polgárőrt leakarta szúrni vasvillával mikor megállította h mit keres még hajnalban az utcán, utána meg a háza előtt az árokban ébredt h a macskák pisilik éppen.
és még a netkábel is elért a faluba...
No komám tavaly történt az egyik este, az asszony is is utánam jött, és ö is látta és ö se tudot mozogni, és neki is kieset 3 óra.
De mit tudnák tenni, mert nem akarom hogy most idén is tönkre tegyék a termést.
Szerintem a kukoricámért jöttek, de most veszek egy puskát és lelövök egyet kettöt az biztos.
A multkor se vetek észre míg nem kiabáltam nekik, csak jöjen ide mégegyszer, elveszem én a kedvüket a lopástol az biztos.
írjál a mezőgazdasági kármegmentő alaphoz...
ők majd orvosolják a problémát...
és kösd ki bodri kutyát a földre h csaholjon h jön a vécécsésze...XD
Ha önöknek kiesett 3 óra akkor ajánlom,hogy alaposan vizsgálják át a testüket.Nekem van a jobb térdkalácsomnál ilyen összevarrás szerûség.Nem tudom mitôl "képzôdhetett".
Én csak 12 éves vagyok ezért nem tegezem önt.Elmondaná hogy ön hol lakik?Csak ennyit szeretnék megtudni.
Egyébként ebben a témában nem vagyok gyenge.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!