Miért hisz annyi ember a reptoidokban?
Kis Coffos, te meg semmihez nem értesz...
Még a választott felhasználóneved se tudtad normálisan leírni, mert úgy írják copfos... de azért a jó népet oltogatod mert hogy nem értünk az ezotériához semmit, de akkor hadd kérdezzek valamit: mért neked van 23%-od? Mért te kapsz minden válaszodra 0%-ot? Mért jelentik annyian a kérdéseid moderátoroknak? Ezeken gondolkozz el, aztán pofázz...
A legtöbb embert olyan szinten sikerült programozni, hogy nem is érdekli őket és nem is vágynak a felszabadításukra. A többség nincs is tisztában a helyzettel, azzal hogy a rendszer, "Mátrix" rabszolgája, és mint tudjuk az a legnagyobb rabszolga az, aki tévesen hiszi azt, hogy szabad.
Szóval mielőtt itt bárki elvárná az ide írogatóktól, hogy majd elkezdenek utána járni a dolgoknak, ki kell ábrándítsam... Azt gondolják, hogy amit most hisznek, és amit most tudnak, az összes gondolat a fejükben, szóval azt hiszik, hogy ezeket ők hozták létre. PEDIG NEM ÍGY VAN!
A környezetük és a rendszer tette a fejükbe azt a sok marhaságot, amit ők a saját gondolataiknak gondolnak.
Soha nem fogjuk tudni, hogyan szabadítsuk fel magunkat, ameddig nem értjük meg, hogy kik is vagyunk valójában.
Hogyan lehetsz szabad, ha azt sem tudod, hogy ki vagy ???
Hogyan lehetsz szabad, ha azt sem tudod, mi a valóság természete, amiben élsz ???
És hogyan hozol létre dolgokat, anélkül, hogy tisztában lennél vele, hogy valójában Te hozod létre azokat a dolgokat ? NEM LEHETSÉGES !
Hagyni kell ezeket az embereket, had járják az utukat. Előbb-utóbb ők is megfognak világosodni. Ők ezt választották...
#25: Mi a bizonyíték rá, hogy te kiléptél a rendszerből, és nem csak a rendszer hiteti el veled, hogy látod a rendszert, miközben az igazi rendszer sokkal nagyobb és összetettebb, mint a te hamis rendszered, amit mutat neked, csak azért, hogy azt hidd, hogy túlléptél rajta? Egyáltalán, azt tudod bizonyítani, hogy létezel? Mi van, ha ez az egész oldal a válaszaiddal együtt csak az én tévképzeteim műve, és rajtam kívül semmi nem létezik? Vagy mi van, ha csak én nem létezem, és mindenki csak képzeli, amit írok?
Szép dolog a Mátrixszal dobálózni, de innentől kezdve mondhatjuk, hogy akármit állítasz, azt a rendszer hiteti el veled. Azt is, hogy kiléptél a rendszerből. Azt is, hogy van reptoid. Ha létezik rendszer, akkor onnantól semmi nem bizonyítható, mert tetszőleges állapotot vetíthet nekünk, amit nem tudnánk megkülönböztetni a valóságtól. Se te, se én, senki. Mert ténylegesen lehetetlen.
Összefoglalva: ezzel a Mátrixos elméleteddel pont a saját állításaid hitelességét ingatod meg. Bizonyítékot meg még mindig nem linkeltél.
Ha azt mondom, hogy a "tested" egy számítógép és Te magad valójában végtelen tudat vagy, akkor semmi olyat nem mondtam, amit már ne tudtál volna eddig is. Azt mondom, amit elfelejtettél !
Mert amikor ebbe a világba jössz ... és mert a tudás el van nyomva .... (ezt valaki egyszer mondta): képzeld azt, hogy a szüleid kis korodtól kezdve azt mondják 2+2=5.
Aztán óvodába mész, ahol azt mondják 2+2=5.
Aztán iskolába és az ottani kedves tanárok még mindig azt mondják 2+2=5.
Most már az összes osztálytársad, akik a fenti rendszeren átestek azt fogják mondani, hogy 2+2 az 5 és ha azt mondod, hogy 4-el egyenlő, akkor ki fognak röhögni. Aztán bejutsz egyetemre, ahol professzorok vannak bajusszal és azt mondják 2+2 az 5 !
De Te: - Nem, nem 4-el egyenlő !
Ők viszont: Nem! 50 éve csinálom ezt és a világ legokosabb embereivel találkoztam.
5-el egyenlő és ez a fiú nem fog sokáig jutni...
Aztán bekapcsolod a TV-t, mely azt mondja . "Jó estét kívánunk, 2+2 az 5 és most az időjárás...."
Jó eséllyel egész életedben azt fogod hinni, hogy 2+2 az 5. De akkor is 4-el egyenlő!
És amikor.. (és ez a lényege a valóság természetével kapcsolatos információknak) valaki azt mondja, emlékszel ? 2+2 az 4, Azt mondod :óóóó tényleg, igen ! És ezért van ez a felismerés ekkora hatással az emberekre. Mert amikor meghallják, rájönnek, hogy "ez az igaz...tényleg ez az igaz!..." Mert emlékeznek rá !
Egy olyan világban élünk, ahol az emberiség nagy része egy amnéziás állapotban, egy hipnotikus transzban van. Mert mióta megérkeztek ebbe a világba, magukkal és a világgal kapcsolatban hamis információval látták el őket !
(David Icke)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!