Tapasztaltatok már olyat, mint én (energianyalábok és röpködések)?
Történt egyik éjjel tavaly nyár végén, hogy amikor egyedül laktam egy albérletben, arra eszméltem az éjjel kellős közepén, hogy egy energianyalábban vagyok és éppen visszahuppanok az ágyamba. Láttam magamat, amint átmegyek a falon keresztül, mintha ott sem lett volna a fal, egyenes vonalban mozogva érkeztem az ágyam fölé.
Egy másik éjjel arra ébredtem fel, hogy egy aranyszínű energianyalábot irányítottak a férfiasságomra, ami enyhe nyomás formájában érződött, és meleget is éreztem.
Tudom, hogy tapasztalataim valósak, egyébként nem alkoholizálok, nem élek semmilyen droggal vagy tudatmódosító szerrel.
Normális válaszokat várok.
Köszönöm
A testen kívüli tapasztalásnak vajmi kevés köze van az ufóészleléshez!
-.-'
Első esetben pusztán testedből kilépve haladtál a 1324.dimenzió fele (épp erről írtam egyetemi pályamunkám, írj privátot ha érdekel)
2. esetben, enyhe utalás arra, hogy nincs minden rendben a hugyvezetékeddel, egészségeddel, menj orvoshoz
szívesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!