Mit gondoltok igaz lehet?
Vagy csak összeesküvés elméletek??
Ez egy nagyon para film, nekem meg van dvd én de aki szeretné megnézheti. Arról szól, hogy mivel a holdnak csak az egyik oldalát látjuk, ezért a nasa képeket készített a másikról. A képeket mind zárolták ki tudja miért, és csupán néhány retusált fekete- fehér képet hoztak nyilvánosságra. Ezeket a képeket pár ember kiszínezte és tényleg jól látható kék űrhajónak-látszó foltok voltak a felszínen.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ezt már olvastam .
Több pontban is lehet cáfolni.
Például:
1. Az űrhajósok szoktak a csillagok állásából is tájékozódni.
2. Az emberi emésztés képes ,akár fejjel lefelé is működni köszönhetően a perisztaltikus mozgásának. Ennek fényében szerinted mi a nehezebb a gravitációval való küzdés ,vagy a súlytalanság?
+A hidegháború alatt nem érte volna meg az amcsiknak ilyet kitalálni ,mivel ,ha az oroszok rájönnek. Legnagyobb győzelmükkel ócsárolhatják a dekadens hazug kapitalista rendszert.
++ Ha ez igaz lenne ,akkor 38 országból származó asztronauták mind egy óriási összeesküvésének a részesei lennének. Mint tudjuk 514 ember járt az űrben ,ha ők mind a részesei lennének egy nagyon bonyolult és összetett dolog húzódna a háttérben. Minél bonyolultabb annál könnyebben lepleződik le, 50 év alatt már rég kiderült volna.
A filmet nem láttam ,de biztos érdekes lehet.
Hát épp ez az... A film kb arról szól hogy egy nagy kitalált hazugságmasszában élünk. A NASA nál áll vannak földönkívüli tisztek, és szerintem kicsit fura, hogy szinte az egyik holdraszállásos képen se láthatóak a háttérben csillagok!
és hogy hogy lengedezik az a zászló a SZÉLBEN??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!