Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek ezek a videok...

1/7 anonim ***** válasza:

Ha a Nibiru létezne és a világ végét okozhatná, nem is tudnál róla...

Ezek a 2 napos videók azért érdekesek, mert szinte mind orosz származású. És tajga ide vagy oda a nap keleten kel. :D

Van ennél érdekesebb, ami viszont tényleg tudományos, bár pixelhibának nevezte a NASA, hát akkor eléggé sok pixel hibás.

[link]

Magyarázz bele amit akarsz, azok nem pixel hibák, de ha azt mondod reptoid(ióták) én falnak megyek sírva-röhögve.

Most csak ezt a linket találtam, de komolyabb (nem babonaoldalakon, mint az idők folyamán sz@rtengerré vált asztronet) is fent vannak.

Ui:az asztroneten állítólag már visszadátumozták a reptoid cikkeket, hogy hitelesebbnek tűnjenek ;), de a képekből kiolvasható dátumsor mást mond...

2011. nov. 2. 17:21
 2/7 anonim ***** válasza:
58%

Létezik a Nibirú ! Hiteles felvételek mind. Éppen azért az oroszok készítették, mert a NATO országokban, usa és nyugat európa, nagy a Reptoid befolyás, ez éppen ezt igazolja, összefüggnek a dolgok. Az oroszoknak nincsen jó műszerük, mert szegények mivel nem a Reptoidokkal vannak.

Vannak olyanok, akik akkor sem hiszik ha látják :P :( Ezért tartunk ilyen felkészületlenül.

2011. nov. 2. 19:54
 3/7 anonim ***** válasza:
29%
Nincsenek reptoidok, viszont sok helyen tudnának téged kezelni az országban.
2011. nov. 2. 20:06
 4/7 anonim ***** válasza:
49%
Csillagászok kiszámolták, hogy létezik Nibiru. Nibiru egy vörös törpe, ami zavarja a Neptunus pályáját.
2011. nov. 3. 02:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Ok. De én a videók eredetiségét kérdeztem.
2011. nov. 3. 15:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Mivel létezik a Nibiru, ezért valódiak lehetnek a videók.
2011. nov. 7. 22:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezelem a videókon nem látok egy vörös törpét sem. A nap fénye sok mindenen megtörhet.
2011. nov. 8. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!