Komolyan hisztek 404-ben? (lentebb kifejtem mire is gondolok)
Azt kérdezed hiszek-e 404-ben? : Yes of course!
De nem tudom, hogy ez téged miért zavar?
Egyébként egy tizenéves nem tudna ilyeneket írni, mint 404, mert ő elég fajsúlyos dolgokról beszél. Nemcsak földönkívüliekről szokott beszélni hanem a társadalmi problémákról, klímváltozásról stb. Azt, hogy több felhasználója van nem igaz. Ez már többször kiderült. Egyébként ha 404-et bántják akkor sem szól vissza. Mindig higgadt marad. Egy tinédzsernél az ego rögtön visszaszól. Szóval látszik, hogy érett személyiség.
Jó az már persze már más tészta, hogy valaki hisz neki vagy nem. Én azért hiszek neki, mert tudom hogy van ilyen. Mármint, hogy embereket elvisznek és hogy telepátiával fel lehet venni velük a kapcsolatot. Sőt ha már csupán gondolsz rájuk azt is megérzik. Én is tapasztaltam hasonlót. Aki nem tapasztalt annak nehezebb hinni ilyenekben.
404 itt még nem bántott senkit. Soha senkinek nem ártott. Mindig kedves és jóindulatú. Teljesen más, mint patkánykirály vagy Feri. (Mármint velük sincs semmi bajom nem azért mondom.) Egy drogos vagy egy fogyatékos össze-vissza beszél. Semmi logika és értelem nincs a mondandójában 404-nek nagyon is van. Utána kell olvasni nem csak a sok buta gyerek hozzászólásaiból levonni a következtetést. Ahogy te is tetted. Én is utána olvastam ennek az embernek és láttam, hogy hoppá nem is beszél hülyeségeket.
Én csak azt nem értem ha téged ennyire idegesít miért vagy itt? Miért olvasod? Miért veszed a fáradtságot hogy kérdést írj hozzá? Mert ezzel is te hívod fel rá a figyelmet! :D
Na mind1 szóval én előbb hiszek 404-nek, mint ennek a rengeteg agymosott tinédzsernek, akik tényleg csak szórakozásból vannak itt és napi programjuk a másokon való rosszindulatú gúnyolódás meg az óvodás-szintű ökörködés.
Nyugodtan pontozzatok le másra úgysem vagytok jók! :)
de most őszintén ez a kérdés mennyivel értelmesebb 404 szavainál? http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__2127..
és még ti beszéltek hogy 404 beteg? Bagoly mondja verébnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!