Hol lehet megnézni azt a követ amit 404 hozott a földönkívüliektől és a sötétbe zölden világít?
Figyelt kérdés
A kérdést komolyan kérdezem légyszíves ne töröljétek hátha este jön 404 és megmutatja.2011. máj. 15. 10:48
1/11 anonim válasza:
istenem!!! hány éves vagy??? te komolyan elhiszed annak az embernek a szavait???? én ne mutassam meg hogy hogyan tudok átváltozni szuper csillagharcossá?????
2/11 A kérdező kommentje:
28 éves vagyok és nem teljesen hiszem el mivel bizonyítékot nem láttam még. De ha tényleg tartja velük a kapcsolatot akkor lehet nála olyan kő. Nem zárkózok el attól hogy igazat mond és még az is lehet hogy 404 nem is emberi lény. Tegnap esti válaszában ( http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__1796.. olvastam hogy szereti az embereket vagyis akkor ő nem ember?! Elárulta magát és észre se veszi senki de én észreveszem.
2011. máj. 15. 11:45
3/11 anonim válasza:
igen, mert direkt úgy akart fogalmazni hogy valaki észrevegye, és mondják azt hogy ő tényleg nem ember csak hát véletlenül elszólta magát, az én véleményem pedig az hogy óriási kamu az az ember, de szerintem egy nagyon jó orvos németországban vagy japánban még segíthetnének rajta
4/11 anonim válasza:
Szóval ha valaki az embertársait "embereknek" nevezi meg, akkor az már végképp földönkívüli? Akkor én is az vagyok, mert gyakran mondom azt, hogy "jajj, ezek a hülye emberek" tényleg nem kötözködésből írom, és 404-el sincs semmi bajom, veled sem, csak már annyira szeretnél hinni egy dologban, hogy mindenbe belemagyarázol mindent, ez nem túl jó dolog.
5/11 anonim válasza:
Erre a kőre én is kíváncsi vagyok ki ne hagyjatok! De sztm nem fogja feltenni mert sokan úgyse hinnék el. Az igazi földönkívülis filmekre is azt mondják a szkeptikusok hogy kamu. Ha az anyját mutatnád egy szkeptikusnak az is kamu lenne ha nem látta még egész életébe :D
Úgy h 404 én hiszek neked de ne tedd fel! Küld el nekem emailbe és csak annak mutasd meg aki kíváncsi rá!
6/11 anonim válasza:
Éngem is érdekel a kő.
Ez az 404 most mutasd meg mit tudsz ! Mindent bele. Rakd fel amid van !
7/11 anonim válasza:
Engem is érdekel a világító kő! 404 nyugodtan tedd fel az nem földönkívüli csak egy kő abból nem lesz semmi bajod. (max. felkeresnek utána a fekete ruhások de azokat letudod rázni :D)
8/11 anonim válasza:
Lehet Csornobilból hozta még a követ, sőt az is lehet, hogy azért csak éjjel aktív, mert sugárfertőzés érte, és ő maga is világít.
9/11 anonim válasza:
Ház kivan zárva hogy megmutatja ha így viselkedtek vele. Szerintem.
10/11 H.Jani válasza:
404 nekem megmutatod azt a követ? írtam levelet nézd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!