Miért nem Mi igázzuk le az UFO-kat?
Furcsa kérdés, de gondold végig, van benne ráció.
Régen nem volt lehetőség erre, a középkori fegyverzet nem tette lehetővé, hogy harcoljunk az UFO-kal, de ma már más a helyzet. Sok ismeret anyagra tettünk szert. Egyrészt Ők adtak nekünk technikát UFO-kat és tudományt amivel antigravitációt tudtunk létrehozni és még ki tudja mit, másrészt pedig a lézer fegyverzetünk is meglehtősen ütőképes, mivel már több ízben szedtünk le UFO-t.
Mivel az ember meglehetősen gyarmatosító faj és nem válogat az eszközökben, ha meg kell szerezni valamit, lásd a spanyol hódítókat akik leigázták, lemészárolták és kiírtották az Aztékokat. Most miért nem ez történik, hogy már hatásos haditechnikai potenciál áll a rendelkezésünkre.
Igaz, hogy eltitkolták az UFO-k létezését a kormányok, de most előállhatnak vele és elmondhatják, hogy most kárpótlásként, az eddigi elhallgatásokért meg ember kísérletekért gyarmatosítjuk őket. Amúgyis sok az amígó a Földön, összeségében jóval többen vagyunk és már van fegyverünk is.
Egyáltalán nem arról van szó, hogy azt szeretném, hogy így legyen. Egy háborúban természetesen Én a magas erkölcsi szinten lévő UFO-k mellett állnék, azonban számolni kell ezzel a lehetőséggel is.
Egyszerűen azért, mert nem találjuk őket.
Ezt egyébként valami regényben olvastad? Mert ha nem, akkor egy meseíró veszett el benned. Mondjuk a helyesírásod meglehetősen UFO, de a fantáziád tökéletes.
Már rég leigáztuk őket.
Nem nézel tévét?
Hol élsz?
Azért mert van egy csepp a tengernyi technikájukból az kevés. Meg oda se tudnánk menni. Vagy az első hullámot lemészárolják, na várjatok még 10 év és odarepül a következő? :D
Amúgy ez kb olyan, ha az indiánoknak adsz két három puskát, azok se verik meg annyival a gyarmatosítókat, honnan veszed, hogy nekünk menne? Meg, hogy mi többen vagyunk? Lehet van vagy 20 bolygónyi idegen és tök jóban vannak egymással és mind minket figyelget meg ilyenek.
"Kiss Tamás Zoltán válasza:
Én nem értek hozzá, lehet hülyeséget mondok, csak egyszerű fizikus vagyok"
TEHÁT FIZIKUS LÉTEDRE NEM TUDOD MI AZ AZ UFO. A gyerekek hazudoznak ilyen kisstílűen.
"Kiss Tamás Zoltán válasza:
Én nem értek hozzá, lehet hülyeséget mondok, csak egyszerű fizikus vagyok"
Fizikus, hogyne...
És ilyen hülyeségeket beszél, hogy antigravitációt tudunk létrehozni meg lézerfegyvereink vannak. Pff....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!