Van esélyünk? Ki hogyan látja az Emberiség jövőjét.
Szerintetek meg tudjuk védeni a bolygónkat a közelgő Reptoid invázoótól?
Ki hogyan készül a harcra. (Csak hozzáértők válaszoljanak)
hát szerintem fordulj orvoshoz, de tegyük fel, hogy neked van igazad és jönnek. Először is utánanéztem ezeknek az arcoknak google segítségével, arra jutottam, hogy már csak a degenerált fejük miatt leb*sznák egyet nekik
Reptoid olyan ismerős a neve. Egyébként kérdező te honnan tudsz az ilyen dolgokról , és mikorra várható az invázió, én nem néznek hülyének, mért néznélek. Én is hiszek az idegen lényekben hiszen egyszer én is találkoztam már eggyel.
Egyébként a fényszövetségben olvastam ilyen lényekről amelyek a gyíkoknak a bőrszerű anyag borítja a testüket, és hogy nagy körmeik vannak. A magasságuk 2-3 méterig terjed.
És igen kérdező felvilágosítanál?
Nem gondoltam, Árpád, hogy ilyen tudatlanságra valló kérdést felteszel!
Mivel általában messze intelligensen válaszoltad meg a kérdéseket, ellentétben a sok itt rajzó éretlennel!
Az emberiség jövőjétől pedig nem kell félni, mivel csodálatos jövő lesz - éppen azért, mert a Földanyánk lerázza magáról azt az 5200 éves anunnaki uralmat, amiben ÉPPEN MOST VAGYUNK!
A Föld hamarosan rezgésszámot, azaz dimenziót vált ( a Föld Schumann-rezonanciája már így is napról napra emelkedik ) és ezen a hamar kialakuló magas rezgésszámon már nem tudnak megélni olyan élősködök ( ők most a kezükben tartják a politikát-gazdaságot-tudományt-oktatást-médiát meg mindent ), akik most az emberiséget 100%-ig kizsákmányolják!
Az új, magasabb szeretet-rezgésekben NEM LEHETSÉGES MÁR SEMMIFAJTA HÁBORÚ, se semmilyen viszály, csak béke, harmónia, megértés és bölcsesség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!