Hogy tudnék találkozni UFO-val?
Tisztelt 404 nevű anonim GYK tag!Megtiszteltetésnek venném ha bemutatna azoknak a földönkívüli lényeknek melyekről itt ír és mondhatom megfogott vele.:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__1301..
Ön ezzel a tettével képviselte az emberiséget egy idegen intelligens faj egymással való találkozásában.Szeretnék Önnek személyesen is gartulálni és velük találkozni.Szándékom komolyan gondoltam.Kérem segítsen!Előrre is Köszönöm!
Aki nem hisz a földönkívüliekben és csak szórakozni járnak ide azok ne írjanak!
Olyan nyelven beszélnek amilyenen akarnak.Az összes emberi nyelvet kívülről fúják egytöl egyig és mindent tudnak az emberekről és a Földről csak nekünk embereknek ez a sok információ felfoghatatlanul magas.
404 Engem is érdekelne a folytatás de majd csak E-mailben ok?
Na most ha ufonauták lejönnének akk hogy jönnének be a lákásba !?
Add 2
LÁttam már ufot nem vagyok szkeptikus van egy ismerősöm aki viszont 'találkozott' velük !
irj Privit ! TÖbbet ott !
ki az a 404es és mindezt honnan tudjátok???? csak nem olvastátok? milyen meglepő és aki írta a kis regényt az honnan tudja? bizonyítja nekünk valahogy hogy az űrlény minden nyelven beszél??? ugyan már
de kiváncsi lennék erre a 404es gyerekre
Rendben. :)
Először is tedd ki a neved, majd írj privit. Elég ha csak ma éjszakára hagyod kinn a neved, csak hogy lássam egyezik-e a neved a privát levéllel amit küldessz, mert nekem rengetegen írnak.
Tisztelt anonim Kérdező !
Akkor most elárulom az eddig rejtett titkomat. Földönkívüli lényekkel én is találkoztam, de mint tudatmódosító szerek nélül élő, írástudó ember - eddig ezt titkoltam. (Titkoltam, mert tudom, hogy ez az állítás milyen nagy felháborodást, hitetlenkedő kioktatást, megalázó gúnyolódást, véget nem érő, XD-kre, LOL-okra végződő, komoly válaszoknak álcázott cinikus megjegyzéseket szülne.) Ráadásul a földönkívüli lényekkel való találkozásaim, elraboltatásaim, élményeim merőben mások, mint az eddig megjelent leírásokban szereplőké. (A 404-esnek nevezett szemfényvesztő felejthető írogatásairól most nem beszélek részletesen, mert az általa kitaláltak fantáziátlanságra, gyenge leíró képességre és kritikán aluli kifejezésmódra utalnak, így szóra sem érdemesek..) Ha valóban érdekel, hogy én, mint (feltételezett) kiválasztott miért, hogyan kerültem fel többször is napokra a földönkívüliek hozzánk legközelebbi, Földi Lényeket Elragadó És Vizsgáló (rövidítve: FLEV) a Szaturnusz Enceladus nevű bolygóján lévő bázisára, akkor holnap délután - amikor lesz időm - készséggel leírom az okokat és az élményeimet.
(azonosítóm:"alien-victim")
100 rongyért bárkit bemutatok az UFO-knak.
Csak el kell jönnöd hozzám és bevenni pár gramm "telepatikus stimuláns" szert, ami segít kapcsolatot létesíteni és máris biztosítva van, hogy pár óráig kapcsolatba maradhatsz telepatikus úton egy idegennel, akivel én minden este beszélek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!