Mi az a furcsán villogó fény az égbolton ami csak pár napja jelent ott meg?
Figyelt kérdés
csak komolyan!2010. nov. 7. 14:04
1/35 A kérdező kommentje:
kijavítom furcsán villogó CSILLAG
2010. nov. 7. 14:05
3/35 anonim válasza:
4/35 A kérdező kommentje:
az lehet de eltűnik és újra megjelenik?
gondolkozz már!
és vagy 10-20 színben villog
2010. nov. 7. 14:27
5/35 anonim válasza:
Na eddig csak 3 színt emlegettek... :D
Szerintem egymást hergelik itt az emberek és hirtelen egyre több részlet dereng fel mindenkinek. Tipikus. :D
Ugye ismered a rádiójátékos sztorit? Na ez valami ilyen, csak kicsiben.
Vagy megfigyelnek minket, juj! És nem biztos, hogy idegen faj. xD
6/35 anonim válasza:
van erről videó meg nézném este az ég bolt melyik írányában lehet látni éksza dél nyugat stb. kiváncsi lennék rá,
8/35 anonim válasza:
Hol laksz és milyen irányban látod? Ma este én is megnézném akkor.
9/35 anonim válasza:
14:45 én vagyok az egyik, aki ugyanazt látta, mint a vajdasági kérdező. A 3 alapszíne fehér, piros, sárga.
Aki a helyére kíváncsi: az égbolton az Orion csillagkép 3 egymás alatti csillagától balra, annak a középső csillagával egy vonalban. Tegnap nem láttam, felhős volt arra az ég, az Oriont sem lehetett kivenni.
10/35 anonim válasza:
"Orion csillagkép 3 egymás alatti csillagától balra."
Pontosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!