Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az emebreknek azt mondják...

Az emebreknek azt mondják hogy hivatalosan nem léteznek földönkívüliek. Akkor minek az a sok ufó kutatóbázis ha nem léteznek ufók?

Figyelt kérdés
Ez olyan mintha én valakinek azt hazudom nincsennek tyúkjaim,délután meg megyek az ólba összeszedni a tojásokat... Ez épp olyan!Ha nincsennek titkaik,akkor engedjenek be mindenkit ezekbe a bázisokba,és bizonyítsák be hogy nincs titkolnivalójuk!Milyen jogon titkolnak el bármit is az adófizetők elől?Hát mi fizessük a projektjeiket,akkor milyen dolog már ez?Jogunk van látni mire költik a pénzünket!Engedjenek be!Vélemény?
2010. okt. 29. 06:03
1 2 3 4
 11/37 404 ***** válasza:
69%

A kormány is hivatalosan irányító, valójában zsarnok. Akkor ne várod el hogy ne hazudjon.

Elmondom az igazságot, aki elhiszi elhiszi, aki nem nem. Rátok bízom. Végülis ettől nem lesz nektek se rosszabb, se jobb.

Az ember történelmében már a kezdetektől jelen voltak a Gujmániák. A Föld amin most élünk, nem a miénk volt, ezt a bolygót nekünk adták, vagyis mi nem innen származunk. Nekem elmondták a kriariaxok, hogy a mi anyabólygónk nagyon messze, 187,9 milliárd fényévnyire van tőllünk. Olyan messze van, hogy a mi emberek fel sem tudjuk fogni ezt a nagy távolságot. Az ottani bolygónk 6x nagyobb volt mint ez, de sajnos már nem életképes, kihalt. A Gujmániák hoztak el minket ide, mert az elődjeink felkérték őket hogy segítsenek megmenteni minket a fajunkat a kipusztulásától. A Gujmániák vezére elfogadta a kérést, egy feltételel, hogy csak minket embereket és a Horgiákat telepítenek át más, számunkra élhető bolygóra (a Horgiák velünk éltek a mi ősi anyabolygónkon, 40%ban ember és 60%-ban Szalkán faj keveredéséből mesterségesen létrehoozott faj volt, már kipusztultak, nem élték túl a betelepítést de nem is baj mert írtó szemtelenek voltak állítóllag), és csak egy párt (hímet és nőstényt) hoznak el az emberből is és a Horgiákból is. Az őseink ebbe beleegyeztek, mert nem volt más választásuk.

A Kriariaxok azonban nekem elmondták, hogy a Gujmániák ezt a két menekített egyedet (nőt és férfit), titokban kísérletek alá vetették, alaposan megvizsgáltak minket, génjeinkből értékes mintákat, elménkből pedig tudást loptak amiket fehasználtak a maguk fajtájának továbbtökéletesítéséhez. További kb.200 embert szaporítottak belöllünk mesterségesen, ezért van annyi féle ember a Fölünkön a színes bőrűektől kezdve a kínai szeműekig minden féle ember, és minket a mai napig kíserletek alatt tartanak. Ezzel megszegték az univerzum törvényét, beleavatkoztak más életforma fejlődésébe, ráadásul ez nem állt benne az egyességben amikor az őseinkkel megegyeztek fajunk áttelepítésében. Ezt a bolygót ugyan nekünk adták, mondván hogy szaporodjunk és sokasodjunk rajta, töltsük be a földet, de milyen áron? Az embernek meg lett mondva akkoriban, hogy a földet töltse be, szaporodjon és sokasodjon nyugodtan, mindent használhat ami a földön van, csak az óceánokat, tengereket ne foglaljuk el, mert nekik az fontos kincs.

Jól tudjuk hogy ez a bolygó 80%ban víz, de mivel csak a földet adták nekünk, így a bolygó neve emiatt Föld lett. Csak a szárazföldet engedték betölteni, és a mai 13-asok akik ma is tartják velük a kapcsolatot, és akik uralják e világot, azok ezt tiszteletben is tartják.

Az ókorban a Gujmániák segítettek az egyiptomiaknak felépíteni a piramisokat, hiszen az akkori emberek még nem tudtak volna milliméter pontosan és mérnöki precizitással készíteni akkora hatalmas építményeket. (Megjegyzem, a mai technológia sem lenne képes 80-130 tonnás kövekből olyan magas építményeket készíteni.) A Gujmániák azonban ez gyerekjáték volt. Nem csak a föld felszínén, hanem az óceánok és tengerek méllyén is építettek piramisokat, hiszen ők a víz alatt is remekül tudnak élni. [link]

A Gujmániák már az előtt készítettek a tengerek és óceánok méllyén ilyen építményeket, mielőtt az embert ide telepítették volna. Ezért találni olyan írásokat barlangrajzokat, melyeket a mi őseink hagytak ránk, hogy tudjuk honnan jöttünk, s kik vagyunk. Igen ám, csak ezeket az ősi írásjeleket és kódokat a mai ember nem tudja megfejteni, a sok geológus is csak találgat hogy mik lehetnek ezek az üzenetek amiket az őseink ránkhagytak. A mai modern számítógépek sem tudják megfejteni. Valaha az ember, még mielőtt ide lett volna telepítve, rendelkezett a tudás hatalmával, intelligenciánk és technikai fejlettségünk roppant kifinomult volt. Ám az életet újra kezdtük ezen a bolygón, s ezzel fajunk fejlődése ujrakezdődött a nulláról. Ezért most csak feleannyira vagyunk fejlettek, mint az őseink, de legalább megmenekültünk a kipusztulástól...

2010. okt. 29. 21:03
 12/37 anonim ***** válasza:
63%
:P ez ku..ára izgalmas volt!Kösz 404!Ezek után nem tudom hogy fogok elaludni de azér kösz :S
2010. okt. 29. 21:54
 13/37 anonim ***** válasza:
69%

Állítólag az a valami, amiből a Földön az élet kialakult, tényleg nem a Földről származik, valahogy ide került, és itt akadtak olyan körülmények, amik elindították azt a folyamatot, hogy az élet kialakulhasson ezen a bolygón.

Senki nem állítja, hogy nincs élet a Föld bolygón kívül, úgyhogy a kérdés ebből a szempontból hülyeség, a kutatások meg egyértelmű, hogy titkosak, hiszen kézzelfogható eredmények nélkül nincs értelme valamit nyilvánosságra hozni, de amit eddig tudnak, és bizonyítottak is, azok eddig is nyilvánosságra kerültek (pl. a Holdkutatás, a Marskutatás, vagy a Naprendszer határa felé repülő rakéta).

Amúgy is:

UFO = Azonosítatlan Repülő TÁRGY!!! Nem egyenesen arányos, hogy ez földönkívüli életet jelent, csak olyan repülő tárgyat, amit nem tudod, hogy mi.

2010. okt. 29. 22:00
 14/37 anonim ***** válasza:
22:00 vagyok ismét, bocs: Konkrét eredmények nélkül, csak elméletekről zengedezni és biztosra hitegetni vele a tömeget a politikusok módszere...
2010. okt. 29. 22:02
 15/37 anonim ***** válasza:
63%
404!Már irtam e-mailt is neked de nem válaszoltál így itt kérdem meg.olvastam valahol hogy voltál az ő világukba a krixiaiaknál vagy hol,hogy lebontoták a testedet atomjaidra és ugy vittek el magukhoz.Kaptál valami tárgyi bizonyítékot tőlük amit hazavihettél?Te attál nekik valamit ajándékba!? :)
2010. okt. 29. 22:58
 16/37 anonim válasza:
6%
A logikád, gondolkodásod kib.szott sok kihívással küzd. Gondold végig még egyszer. Segítek: még nem találtak bizonyítékot a földönkívüli életre, ezért minél távolabbi pontokat KERESNEK - még mindig - kihalt, vagy ma is élő szervezetek után kutatva. Azért mert a Holdon nincsenek, ezért abba kéne hagyni a kutatást, vagy mi a f.sz? Biztos földalatti bázisokban vannak formalinba b.szva a nevadai sivatag közepén a zöldszínű lények, csak a szabadkőművesek mindenáron el akarják titkolni.
2010. okt. 30. 21:57
 17/37 anonim ***** válasza:
47%

404! Csak a magyar nyelvben hívják ugyanúgy a bolygónkat és a szárazföldet (FÖLD), szóval ez egy 404-es hibának tűnik nekem - vagy pedig eredendően magyar nyelven beszélt az összes krix-krax vagy mi, és a többiek is:)

Szerintem, ha működnének kimondott kutatóbázisok, arról biztosan tudnánk, mert értelmetlen lenne titokban tevékenykedni - max. akkor érné meg bujkálniuk, ha eleve tőlük erednének a csészealjak, amiket időnként elindítanak, hogy felkeltsék a naiv jónép figyelmét.

2010. nov. 2. 11:56
 18/37 anonim ***** válasza:
50%

Utolsó!Angolul is Földnek hívják a bolygót megnéztem:

land=szárazföld tényleg. ugyh jót mondott!

Nemtom mire fel bántod a 404et de jólenne ha leszálnál rola és magaddal foglalkoznál!

Meg ha már belekötöl valamibe elöbb nézzél utána h ne nevettezsd ki magadat!

2010. nov. 3. 14:46
 19/37 anonim ***** válasza:
68%

Franciául: földfelszín: terre, Föld golyó: globuleux/globe;

Angolul Föld (bolygó): Earth, globe; földfelszín: surface, talaj: soil, birtok: land stb. ... a bolygót soha nem mondták land-nek, pedig 3 évig Londonban éltünk. Tényleg senki nem nevezi így a Földet, ezért nem értem, miről beszéltek. Németül is máshogy hívják a kettőt. Komolyan, nem kötekedésképp mondom, tudom, miről beszélek. 404-be sem kötöttem bele, nem kell oltogatni anélkül, hogy ismernél. Egyrészt poénnak szántam, másrészt valami szemet szúrt, és szerettem volna, ha Ő lép rá valamit, nem NEKED "szóltam be". Pontozzatok le nyugodtan, ha attól jobban lesztek.

2010. nov. 4. 08:06
 20/37 A kérdező kommentje:
2011. jan. 18. 00:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!