Szellem lehetett? Bővebben lent!
Először is Sziasztok:)
Ma hajnalban olyan 0:34 körül felkeltem mert csörgött a mobilom, kinyomtam.. Vissza akartam aludni és a polcomról egy kb 2-2,5 kilós karton doboz rá esett a fejemre de rendesen fel volt téve.. Szidtam a k*rva annyát aztán kómámban nem is gondolkozva megpróbáltam aludni .. mikor elaludtam volna valami zöld villogott a takarómon.. Gondoltam biztos kintről így hát megint csak el akartam aludni ez már a 3. Ekkor a filctollak estek le, olyan 2:30-3:00 óra volt, ekkor már mérgemben nem bírtam aludni ki mentem a levegőre elszívni egy cigit .. (itt még nem hittem hogy léteznek) majd egy ablak előtt állt egy kb 150 cm-es "lény" ha lehet így fogalmazni.. Szerintetek mi lehetett??:O
Kamu... nem kamu, mert 1 : nem szívtam semmi erősebbet előtte.. 2: mi értelme lenne kamut írni? alapból nem szeretem ezt a kategóriát..
Megmondom őszintén igen.. szembe szomszédomnál egy néni , kertfarosomnál is egy idősebb néni , közös udvarban lakunk szintén egy idősebb bácsi.. De valahogy még mindig nem hiszek benne:S nem tudom nem félek meg semmi.. már a telefon hívással kapcsolatba akarom hozni mert magán.tel. szám és hát fogalmam sincs.. de egy 2 kilós doboz miért esett le?? simán leszarnám ha egy kis karton doboz lett volna de így aggasztó ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!