Engem isten miert kuldott ide a foldre ha semmiben se vagyok jo es nincs helyem itt ezen a vilagon. Talan buntetesbol?
Nembaj ha ezt ide irom?? xd most irtam :p
Milyen a mennyei uralom? Olyan, hogy mindenki veled foglalkozik. Az egész világ körülötted forog, és mindenki szeret. Odaátról van ez elintéződve, hosszú idő alatt, és a világ pont olyan, hogy a - saját érdekében - a te kivánságaidat és hasznodat lesi. A világban minden dolgot elintéznek neked, csak rá kell találnod és engedélyezned kell, hogy az majd müködjön és tegye a dolgát.. ergo varázserő, néha összetalálkzik az anyagi dolgokkal is. De van gondolatolvasás is, a tanitások olyan erősek és annyira védettek, hogy mindegyik után azokon végre tudom hajtani a gondolatolvasást. Ez a meditáció csúcspontjának számit, nagy boldogsággal jár. Hiába hibásak (!) a tanitások és üresek, sőt gyakran pont az ellenkezőjét mondják mint amit várunk; csak max egy ideig tévesztheti meg ez az embereket, egy ponton hirtelen átcsap az egész érzelmibe, logikátlanba és onnantól nem hagy lehetőséget a képzelgésre, ezért jó lesz. A világ megigéri, hogy a tanitások mindig jók lesznek, nekem csak le kell irnom őket, direkt úgy rendezik el a dolgokat hogy érthető legyen, a szkepticizmuson felül és keresztül, ami egy ideig tart. Aztán a logikátlanságban majd és az is eltünik, illetve az egész hirtelen eltünik a jó napon, és magától, tudatlanul máshogy gondolunk rá, ekkor jó lesz. Nem a szövege jó, és az igazság kifejezhetetlen, azt a dolgot nem lehet leirni, semelyik tanitás sem ir le semmit belőle hanem az állapottól függ, mindig aktuális, spontán, elképzelhetetlen dolog. A szöveg annyira jó tud lenni, hogy hatékonyan segi elképzelni.
azért hogy végre abbahagyd önmagad utálását, sanyargatását, és sajnáltatását.
de ez csak egy tipp, nem tudom...
Szerintem elrettentő példának :D
Komolyra fordítva: nem igaz, hogy semmire sem vagy jó. Egyébként nagyon sok ember van, aki semmiben sem kiemelkedő, mégis sok mindent elér az életben.
Isten nem létezik.
Arról meg, hogy életképtelen vagy csak Te tehetsz, nem kell mást hibáztatni.
7-es jól írta.
Próbálj valamit kihozni magadból.
De amúgy sok ilyen ember van, akiknek gőzük sincs mit kellene az életükkel kezdeni, de vannak olyanok akikben ott a jövőterv s nem tudnak lépni a helyzeteik miatt.
Kapard fel magad s keress legalább hobbikat, ami tetszik s megy is abból is ki lehet hozni valamit
Szerintem azért születtél, hogy megtapasztald azt, hogy mi is az a harmónia, önbecsülés és önbizalom...
A kérdésed elárulja a jellemed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!