Szerintetek mi lehetett ez? (többi lent)
Nyári szünetben a szüleim dolgoznak(,tesóm ps4-ezik ő is hamar feljön) és már 10 óra körül lefekszenek,de én éjfél körül szoktam lemenni.Most is így volt (lementem,fürödtem és egyedül feljöttem),de véletlenül az ajtóm nyitva maradt.Teljes sötétség,a redőnyön keresztül csak 1 kis fény jön be.az ajtó felé fordulva egyszer csak egy fekete (talán férfi) alakot látok,de csak egy árnyékot.Azt hittem (akkor még),hogy álmodok úgyhogy befordultam a fal felé és becsuktam a szemem...néhány másodperc múlva visszafordulok.Nem az ajtóban,az ágyam mellett állt az a fekete árnyék!Megint gyorsan a fal felé fordultam és becsuktam a szemem vagy 10 másodpercet vártam visszafordultam és nem volt ott semmi.De az ajtó ZÁRVA volt. 12/L
Elnézést,hogy ilyen hosszú lett.
Szkeptikusok kíméljenek.
A válaszokat előre is köszönöm.
Nem hiszem, hogy aggódnod kellene. :)
Egyik rokonunknak is redőnyük van, és nekik is egy kevés fény bejön rajta. Olyankor olyan, mintha egy fekete alak, árny állna a szobában éjszaka.
Amíg nem történik semmi, addig okés. :)
1. válaszoló kérdeztem őket azt mondták 11-kor már aludtak ez körülbelül éjfélkor történt.
2. válaszoló nem szólt harang és nem volt fenyő illat
3. válaszoló a redőnyöm mindig így van eddig viszont nem volt semmi
4. válaszoló a Slenderman csak egy játék
Köszönöm a válaszokat! :)
A válaszokat köszönöm!
Miután reggel felkeltem nem történt semmi,következő este kicsit féltem,aztán reggel fél hatkor felébredek (nem tudom miért). Végül visszaaludtam,reggel öltözésnél viszont a nyakamon három vörös csík volt amit ha megérintettem csípett!
Lehet csak megcsikartad magad. Én is ébredtem már így. :)
Nyugodtan lefeküdhetsz aludni éjszakánként. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!