Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek mi lehetett ez?...

Szerintetek mi lehetett ez? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nyári szünetben a szüleim dolgoznak(,tesóm ps4-ezik ő is hamar feljön) és már 10 óra körül lefekszenek,de én éjfél körül szoktam lemenni.Most is így volt (lementem,fürödtem és egyedül feljöttem),de véletlenül az ajtóm nyitva maradt.Teljes sötétség,a redőnyön keresztül csak 1 kis fény jön be.az ajtó felé fordulva egyszer csak egy fekete (talán férfi) alakot látok,de csak egy árnyékot.Azt hittem (akkor még),hogy álmodok úgyhogy befordultam a fal felé és becsuktam a szemem...néhány másodperc múlva visszafordulok.Nem az ajtóban,az ágyam mellett állt az a fekete árnyék!Megint gyorsan a fal felé fordultam és becsuktam a szemem vagy 10 másodpercet vártam visszafordultam és nem volt ott semmi.De az ajtó ZÁRVA volt. 12/L

Elnézést,hogy ilyen hosszú lett.

Szkeptikusok kíméljenek.

A válaszokat előre is köszönöm.

2015. jún. 26. 14:24
1 2 3
 1/24 Duenna ***** válasza:
Azt írtad, hogy lefekvés előtt, tehát éber állapotban az ajtódat (véletlenül) nyitva hagytad. Tehát nem keltél fel, hogy becsukd az ajtót, mégis csukva volt az az ajtó, amit korábban nem csuktál be. Na szóval: vagy azt álmodtad, hogy becsuktad az ajtódat, vagy azt álmodtad, hogy nem csuktad be. A kettő között meg volt egy fekete árnyék, ami a valóságban lehetett valamelyik szülőd, aki csendben megnézett, hogy alszol-e már. Esetleg álmodtad ezt is.
2015. jún. 26. 14:45
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne hallottál harangot vagy nem volt fenyő illat?
2015. jún. 26. 14:45
 3/24 Legoman ***** válasza:
95%

Nem hiszem, hogy aggódnod kellene. :)

Egyik rokonunknak is redőnyük van, és nekik is egy kevés fény bejön rajta. Olyankor olyan, mintha egy fekete alak, árny állna a szobában éjszaka.

Amíg nem történik semmi, addig okés. :)

2015. jún. 26. 15:06
 4/24 anonim ***** válasza:
76%
Nem tartom kizártak hogy a Slendermant láttad, és a te helyedben vigyáznék, mert pont a 12 éves lányok a kedvenc főfogásai! Amúgy leírásod alapján akár ember is lehetett, ezért ne aggódj!
2015. jún. 26. 15:08
 5/24 A kérdező kommentje:

1. válaszoló kérdeztem őket azt mondták 11-kor már aludtak ez körülbelül éjfélkor történt.

2. válaszoló nem szólt harang és nem volt fenyő illat

3. válaszoló a redőnyöm mindig így van eddig viszont nem volt semmi

4. válaszoló a Slenderman csak egy játék

Köszönöm a válaszokat! :)

2015. jún. 26. 18:47
 6/24 anonim válasza:
Slenderman nem csak egy játék, elvileg egy olyan lény, akit csak a gyerekek látnak, és elvisz egy erdőbe, ahol belső szerveidet, egy zacskóba rejti. Olvass utána!:)
2015. jún. 26. 18:53
 7/24 anonim válasza:
84%
Régebben, itt olyan kérdést tettem fel hogy a matektanárom a sátán? Egyáltalán nem vettem komolyan és kaptam egy figyelmeztető üzenetet az oldaltól. Nosztalgia
2015. jún. 26. 18:55
 8/24 Missi_Key ***** válasza:
mi a fszért fordultál el..ha végig őt figyelted volna most nem kéne kérdést kiírnod...
2015. jún. 27. 00:18
 9/24 A kérdező kommentje:

A válaszokat köszönöm!

Miután reggel felkeltem nem történt semmi,következő este kicsit féltem,aztán reggel fél hatkor felébredek (nem tudom miért). Végül visszaaludtam,reggel öltözésnél viszont a nyakamon három vörös csík volt amit ha megérintettem csípett!

2015. jún. 27. 17:59
 10/24 Legoman ***** válasza:

Lehet csak megcsikartad magad. Én is ébredtem már így. :)

Nyugodtan lefeküdhetsz aludni éjszakánként. :)

2015. jún. 27. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!