Aki valóban ért a szellemvilághoz és nem csak oltani jár ide az embereket az kérem írjon privit, kíváncsi lennék pár dologra?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 4. 21:38
1/15 anonim válasza:
Én nem oltani járok ide. Ritkán csúszik be 1-2 szándékos komment.
Nem inkább a valóságot szeretnéd tudni?
Miért féltek nyilvánosan felvállalni?
2/15 anonim válasza:
Lökjed. Bennem a béke, s a csupa jó dolgok harmóniában egyesülnek.
3/15 A kérdező kommentje:
Értelmes hozzászólásokat várok, akik valóban segíteni akarnak és nem viccet űzni.
2015. ápr. 4. 21:49
4/15 *Ana Van Der Val* válasza:
Az oltásellenesség veszélyes.
5/15 anonim válasza:
Persze, a belső világ szellemi békéje átjárja a megtisztult elmémet, melyben annyi béke áramoltat, hogy békére leltem a szellemi világgal is.
Dr.Agytrösszt Bendegúz agysebész
6/15 anonim válasza:
Fárasztó, hogy valakik állandóan ide járnak oltogatni. Azt hiszik ők felsőbbrendűek mert nem hisznek semmiféle természetfelettiben. Nem képesek felfogni hogy aki nem tagadja meg teljesen az ilyen spirituális dolgokat az lehet még normális ember... Azt hiszik itt mindenki aki nem troll az fogyatékos.
Magukat minősítik, hogy ezzel élik ki magukat.
7/15 anonim válasza:
Írj te, de csak ha hajlandó vagy elfogadni azt a választ is, ami nem feltétlenül tetszik. Ha csak olyan kérdésed van, ami beleillik az "ugye igazam van" formulába, akkor inkább ne.
9/15 anonim válasza:
Legalább a témát írd le, hogy milyen témával kapcsolatban.
10/15 anonim válasza:
Hála Istennek én már leveleztem vele és nem ezós sületlenségekkel tömtem a fejét, hanem ész érvekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!