Bollocks kérdése:
Lehet, hogy vámpír lettem?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy egész héten influenza-szerű megbetegedésem volt, és ezért aszpirint szedtem. Ma egy erős fújásnál elindult az orrom vére, és az aszpirin miatt nem állt el úgy két órán keresztül. Amennyi ez idő alatt kifolyt, mind lenyeltem, és ez valami hihetetlenül jó érzést váltott ki belőlem. Állítólag a két óra elteltével a bőröm is világosabb lett. Lehet, hogy vámpírrá alakultam? Kérem, hogy csak hozzáértők válaszoljanak, a bunkóságokra nem vagyok kíváncsi.2015. jan. 23. 01:19
1/27 anonim válasza:
Ezt csak akkor fogod megtudni, ha megeszel élve egy galambot.
Aztán valamelyik nagy téren egy tőrrel meg kell vágnod a csuklód és rajzolni egy hexagrammot.
A közepén a napfelé kell fordulnod és azt kiabálni, hogy 666x:
Ad maiorem Dei gloriam!
Közben pedig benzines flaskából locsolj magadra lisztet.
2/27 A kérdező kommentje:
Ha ezeket megcsinálom, mi lesz a jele annak, hogy valóban vámpír vagyok?
2015. jan. 23. 01:41
3/27 anonim válasza:
Különösen vágysz arra, hogy vámpírrá legyél? Mert az ilyesmi fejben dől el. Én imádom a véres hurkát. Folyékonyan nem volt hozzá szerencsém. A saját véredtől nem leszel vámpír - olyan v.á.m.p.í.r. Ha más vérét iszod, akkor már megiszod a lelkét is. Az már elég vámpíros. Szerintem a bőröd nem fakult ki, hanem a nap állása változott meg és a fényviszonyok.
4/27 anonim válasza:
Ne beszélj senkivel és ha faggatnak, csak azt válsazold, hogy számodra beöntés testvér a mester és csak rá van szükséged.
Illetve ha tetszik a zene, jó úton haladsz:
5/27 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy vámpír lettél! :D Jó érzésed nem tudom mitől lett, de a bőrőd azért lett fehér mert azér 2óra orvérzés NAGYON SOK VÉRVEZTESÉG! és ezért fehéredett ki a bőrőd.
6/27 anonim válasza:
Nahát nekem is pont ilyen náthám volt, csak velem az történt, hogy a nátha után jobban hallottam, mint előtte. Nekem is ömlött a vér az orromból.
7/27 anonim válasza:
Hú, hogy mi mindenre lehet jó az orrvértés, ki gondolta volna! Egyik vámpír lett tőle, másik tisztán halló.Mindjárt orrba vágom magam egy lapáttal, hátha én meg tisztén látó leszek, elegem van már a szemüvegből.
8/27 anonim válasza:
Gondolom azért fehéredtél ki mert sok vért vesztettél, meg mert beteg vagy.
10/27 anonim válasza:
#7 Szerintem csak a féltékenység beszél belőled. Régen is remek volt a hallásom, de amióta náthás voltam azóta igenis jobban hallok. Amúgy meg lézeres szemműtéttel nem volna szükséged szemüvegre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!