Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Élő dinoszaurusz?

Élő dinoszaurusz?

Figyelt kérdés
Tegnap egyik ismerősöm egy dinoszauruszt vélt látni egy kis erdőségben. Elmondása szerint egy emberméretű lényt vett észre a fák között. A lény testtartása a dinoszauruszokéra emlékeztette, de a bőre és arca kimondottan emberszerű volt. Egy - a hadrosaurusokra jellemző - tülök is volt a lény fején. Bár a teste karcsú volt, vastag és erős hátsó lábai voltak. Mi lehetett ez a lény?

2014. aug. 20. 08:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%

"egy emberméretű lényt"

Ezt pontosítani kéne. Én pl. majdnem 2 méter magas vagyok, más meg alig 160 cm. Aztán kisgyerek vagy felnőtt ember méretű?

Le kellett volna fényképezni. Mert nem lehet ez így eldönteni.

De szerintem a hadrusaurusok nem járnának magányosan. Az túl veszélyes.

2014. aug. 20. 12:35
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
*hadro
2014. aug. 20. 12:35
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
valószínű csak téged láttak meg
2014. aug. 20. 13:07
 4/15 anonim ***** válasza:
23%

ugyan már ne higyétek már el ennek a baromnak a hülyeségeit

már 2x ra írta ki kb ugyan azt mert az előzőt átteték a humorba...

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__6016200..

2014. aug. 20. 13:25
 5/15 anonim ***** válasza:
74%
Már feltette vagy 100x is. De akkor lehet valami anomália van abban az erdőben.
2014. aug. 20. 16:24
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat.

És kedves negyedik, mint írtam, egy ismerősöm látta. Biztos ő tette fel az általad linkelt kérdést, neki van hasonló stílusa, nem is csodálom tehát, hogy a humor kategóriába került a kérdése.

2014. aug. 20. 19:06
 7/15 anonim ***** válasza:
9%
ez hülyeség.. most kipróbálom az ismerősöd írta-e ki, rád fogok írni és rá is és megnézem a neveteket!
2014. aug. 20. 21:51
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

"most kipróbálom az ismerősöd írta-e ki, rád fogok írni és rá is és megnézem a neveteket!"

Tudod ez a terv akkor működött volna, ha nem írod ide ki. Mert így simán nem válaszol és akkor nem látod a nevét...

Egyébként egy régebbi, dinobuster nevű elhasználónak voltak hasonló kérdései. xD

2014. aug. 20. 22:01
 9/15 A kérdező kommentje:
Örömmel válaszolok, mivel nem hazudtam. Annyit viszont elárulok, hogy nem én vagyok Dinobuster.
2014. aug. 20. 22:03
 10/15 anonim ***** válasza:
32%
Persze a kérdezőnek lehet több felhasználója is. :D
2014. aug. 20. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!