Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet hogy szellem van nálunk,...

Lehet hogy szellem van nálunk, mit tegyek?

Figyelt kérdés

rengeteg furcsa dolog történt mostanában. leírok párat:

régebben volt hogy este a szekrényről leesett a zseblámpám és félkörben oda vissza gurult miközben villogott. nem volt bekapcsolva és olyan helyen volt magasabban ahonnan magától képtelenség hogy leeseen.

este már csak én voltam fönt mentem fogatmosni és amikor mostam a mellettem lévő tükölköző elkezdett oda-vissza himbálózni. amikor csukom be az ajtót az pedig hosszan nyikorgott. az az ajtó mint a többi soha nem nyikorgott addig és az után sem többször.

az apáéknál az íróasztal pont háttal van az ablaknak ami az erkélyre néz. már csak én voltam fönt és az ablakon egyszercsak valaki/valami 3x kopogott egymás után ami pár perc múlva megismétlődött és aztán még az azt követő 2napon is megtörtént. megkérdeztem apáékat de ők akkor már aludtak. az a türülközős ajtós dolog a kopogás után történt de az csak 1x.

tegnap este fekszek az ágyban és a digitális óra előtt elsuhant valami. nem árnyat láttam hanem azt ahogy megtört a fény az óra előtt. az ajtó felé ment. kb 10perc múlva pedig az ajtótol visszafelé ugyan ott ment.

aztán amikor már lefeküdtem az ablakpárkányon(a belsőn) 2 kopogás hallatszott. az 1. halkabb a 2. hangosabb.

kb. fél hónapja relaxálás után kinyitottam a szememet ( az ágyon feküdtem úgyszint 9óra után történt amikor mindenki aludt rajtam kívül) és egy szabálytalan félkör alakú árnyat láttam (jobban nem tudom leírni, az úgy nézetg ki hogy a többi része az ágy alatt volt) az ágyam mellett. elöször azt hittem hogy csak a szemem káprázik de pislogtam párat és ugyan úgy ott volt. akkor gondoltam hogy a takaróm "tornyosodik" úgy. arrébbhúztam a takarómat nem az volt. odanyúltam és kirázott a hideg.

ma pedig mielött elmosogattam volna beledugtam a jack dugót a telefonomba ami a hangfalra kapcsolódik és zenét kapcsoltam. már sokszor történt ilyen most is betudtam szimpla hibának de csak az elején volt olyan. aztán durvább lett. a zene felhangosult majd lehalkult. de most egymás után mint amikor fel és le tekergetik a hangot de hát csak én voltam itthon.

ez csak pár dolog eddig nem hittem az ilyenekben de mostmár eléggé félek és nem tudom hogy mit tegyek.

2014. máj. 15. 16:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Töltsd le a telefonodra az ördögűző alaklmazást (Exorcist App 2.4 a legfrissebb). A kísértetjárta helyen hagyd bekapcsolva az alkalmazást egy éjszakán keresztül! Reggelre eltűnik a szellem.
2014. máj. 15. 16:12
 2/11 A kérdező kommentje:

még 1 történet:

mielőtt lefeküdtem.föltettem töltőre a telefonomat. elkezdte tölteni 89%on volt. egyszer csak később villant egyet gondoltam föltoltött aludtam tovább. reggel pedig 79%on volt. a töltő nem tudna kijönni magától belőle ha ki is jönne pittyenne a telefon de nem adott hangot. a töltő is benne volt.

az meg egy dolog hogy mivel veled nem történt ilyen nem hiszed el de én kezdek félni.

2014. máj. 15. 16:22
 3/11 anonim ***** válasza:
45%

Egyetlen megoldás van.

Tanulj meg imádkozni és hinni! És akkor talán megszűnik a zaklatás...

Ezt vedd komolyan mert,ha minden igaz amit leírtál akkor csak az Ima segíthet.

Szellemek nincsenek de viszont vannak demonok akik sok mindent elhitetnek az emberekkel.

Jézus az egyedüli megoldás,kérd Öt és minden rendbe fog jönni.

2014. máj. 15. 16:38
 4/11 anonim ***** válasza:
54%
ha az imádkozós nem válna be akkor keverj össze sót és vizet majd füstölővel járj körbe a házban. mártsd az ujjaid a sós vízbe és fröcsköld szét miközben olyanokat mondasz h. "távozz" meg ilyenek. az ablakokhoz és az ajtókhoz tegyél sót (és talán hamut). Ha nem megy keresd fel az annwn.hu-t és ott találsz okulltista megoldásokat, bár én nem igazán hiszek ebben a hókusz-pókuszban, de minden estre próba szerencse:)
2014. máj. 15. 16:52
 5/11 A kérdező kommentje:

hát az ilyen "hókusz pókuszokban" nem hiszek. nem vagyom hívő se de ahová továbbmegyek középsuliba muszály lesz hittant tanulni és templomba járni.

és igen mind megtörtént amit leírtam több dolog ia van amit le se írtam.

inkább füstölőt meg a gyertyát választom nem tudom milyen hatása lesz, de már félek egyedül itthon.

2014. máj. 15. 17:08
 6/11 anonim ***** válasza:
miért egyedül laksz? én még szerencsére nem tapasztaltam ehhez has. jelenségeket de azért próbáld ki (3. válaszoló vagyok)
2014. máj. 15. 17:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Hihetetlen és ezt szó szerinti értem 2 megoldás van: látom hiszékeny emberke vagy, ha van hited a szellemekben legyen hited a szellemek nem létezésében is és a probléma megoldodik csak el kell hitetned magaddal azt, hogy szelemek márpedig nincsenek, ha mégsem hívj egy papot, táltost vagy valakit, akitől megoldást vársz mert bizony minden a hiten múlik.
2014. máj. 15. 18:06
 8/11 Művész Úr ***** válasza:
Mindenképpen hívj ki szakértőt hogy takarítsa el onnan a szellemet.Sajnos a szellem nem játék,ezt a történelem folyamán már sokszor megtapasztalhattátok!
2014. máj. 15. 18:44
 9/11 A kérdező kommentje:
igen kicsit hiszekenyebb vagyok de nem hittem ezekben de furcsa dolgok tortentek es kezdtem felni. de fejben dol el hogy hiszek e es nem fogok es kesz
2014. máj. 15. 19:09
 10/11 anonim ***** válasza:
86%

Vannak szellemek, ez biztos. De nem egy idősíkban léteznek velünk, tehát nekünk nem árthatnak. Ez a "hiszekbennükdefélektőlük" nem okés. Kedvenc szórakozásaik:

-Tévé ki- bekapcsolgatása

-telefon ébresztőjének elindítása hajnali háromkor, mert az ugye rohadt vicces...

-dolgok elpakolgatása, eldugása a lakásban mert ugye az is baromi vicces

-könyvek, vagy egyéb más tárgyak lelökdösése a polcról, természetesen amikor az ember az igazak álmát alussza

-törékeny dolgok ledobálása a kőpadlóra hajnalban

-idióta érthetetlen e-mailek küldése ismeretlen embereknek a Te fiókodból

-zongora (ha van) bizgerálása éjszaka

na szóval bizony ilyeneket csinálnak, és rohadtul idegesítő. Én látom őket, és szoktam is velük veszekedni. Olyan jó kis egy órás üvöltözéseket folytatok az átlátszó haverjaimmal.

na ilyen kedves szellemünk van nekünk.

2014. máj. 16. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!