Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Most ez tényleg valódi, vagy...

Most ez tényleg valódi, vagy én őrültem meg?

Figyelt kérdés
Egy lakótelepen élek párommal, ami már korábban is hírhedt volt paranormális jelenségek tekintetében. Későn szoktam lefeküdni, jócskán hajnal táján szoktam fürdeni menni, és arra lettem figyelmes kb. három napja, hogy a fürdőszoba fala mögött (ahol a folyosó van a túloldalon), egyenletes kopogást hallani, hasonlót, mintha valaki tűsarkúban lépkedne. Mikor felfigyeltem rá abbamaradt, majd újrakezdte. Akkor hagyta végleg abba, mikor a fülemet a falra tapasztottam. Viszont tegnap is észleltem, és most éjjel is. Hol abbahagyja, majd újrakezdi. Régebben is voltak problémák, pl.: mostam a fogam, és hirtelen valaki mellettem termett, egész közel. Még régebben egyszer a zuhany alól ugrottam ki, mert fürödtem teljesen elmerengve hétköznapi dolgokon, erre érzem, hogy valaki ott áll mögöttem. Egyszer párom a szobában érzékelt kísértetet, ő ki is menekült onnan, akkor én nem érzékeltem semmit. Ami most éjjel még inkább megerősített, hogy mielőtt jöttek ezek a kopogások, a szomszéd kutya idegesen kezdett el az éjszaka kellős közepén ugatni. Tudtommal, ők pedig megérzik.

2014. febr. 23. 04:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
41%
Képzelődsz. Sok ostobaságot olvasol.
2014. febr. 23. 07:41
 2/16 Thons válasza:
90%

Az előző válasz írójától kérdezem: Mire alapozza azt, hogy képzelődik a kérdező? Valamire alapoznia kell, mielőtt ezt kijelenti!

A kérdezőnek csak annyit írnék, ki lehet deríteni teljes biztonsággal, hogy mi az ok. Akár azt is, hogy képzelet szüleménye e, vagy valamilyen fizikai hatás okozza az egészet. A leírás alapján viszont választ adni nem lehet. Az elmondottak alapján, viszont érdemes lenne egy komolyabb kivizsgálásra.

2014. febr. 23. 09:06
 3/16 anonim válasza:

Szerezz be vagy kérj kölcsön egy macskát.

Állítólag ők igazán érzékenyek. Ha sokat túl minden látható ok nélkül, akkor koltozzetek:)

2014. febr. 23. 09:10
 4/16 dávid19216 ***** válasza:
tényleg és mit csináltál miután láttad magad mögött aszt a szellem szerű izét ?
2014. febr. 23. 09:17
 5/16 anonim válasza:
3-as vagyok...sokat túl helyett sokat fúj-t akartam írni...
2014. febr. 23. 09:58
 6/16 anonim ***** válasza:
61%

Sztem Skizofrén vagy, hogy mire alapozóm? lássuk

1. Hallucinációk - nem létező dolgok

észlelése, például képzeletbeli

hangokat hallása.

2. Téveszmék - nem a valóságból

táplálkozó személyes hit, például

paranoia (követnek valakit,

összefogtak valaki ellen) vagy

nagyzásos téveszme.

3. Inkoherencia (összerendezetlenség) -

logikátlan gondolatok.

[link]

Remélem tudtam segíteni A kockázatokról és a mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. ;)

2014. febr. 23. 10:25
 7/16 anonim ***** válasza:
Simán előfordulhat, hogy van valami negatív energia. Költözz el vagy hívj írtót.
2014. febr. 23. 11:01
 8/16 anonim ***** válasza:

#7-es add már meg egy jó negatív energia írtó telefonszámát.

A kérdező a paranoid skizofrén betegek tüneteit mutatja, szerintem olvasson utána valahol.

"Tudtommal ők megérzik", honnan tudod?

2014. febr. 23. 12:05
 9/16 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem a kérdező sem örül annak, hogy mindenki beállítja idiótának és orvoshoz akarják küldeni. Ez a legsz@rabb dolog amikor az ember tudja hogy valami fura történik, ami nem betegség.
2014. febr. 23. 13:11
 10/16 anonim ***** válasza:

Én az hallottam, hogy a Sátán² készül átlépni a pokolba és a Sátánt kísérti, aki nehezebben végzi emiatt a dolgát. Mivel nem tud koncentrálni, ezért sok démon és kísértet jutott ki a pokolból, ezek kísértenek.

Aki pedig nem tudná a Sátán² az a Sátán Sátána. Van Sátán³ is és de az szerencsére nem jut át ebbe az univerzumba, mert küzd ellenne a Sátán² aki ellen pedig a Sátán.

Szegény Sátánt most meg is sajnáltam, mindenki őt ba**ogatja. Kísérti a Sátán², ha nem lobog a tűz, jön az égi le**szás, szöknek a gonosz lelkek, kéne neki segédnek egy igazán jó menedzsment szakember.

2014. febr. 23. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!