Most ez tényleg valódi, vagy én őrültem meg?
Az előző válasz írójától kérdezem: Mire alapozza azt, hogy képzelődik a kérdező? Valamire alapoznia kell, mielőtt ezt kijelenti!
A kérdezőnek csak annyit írnék, ki lehet deríteni teljes biztonsággal, hogy mi az ok. Akár azt is, hogy képzelet szüleménye e, vagy valamilyen fizikai hatás okozza az egészet. A leírás alapján viszont választ adni nem lehet. Az elmondottak alapján, viszont érdemes lenne egy komolyabb kivizsgálásra.
Szerezz be vagy kérj kölcsön egy macskát.
Állítólag ők igazán érzékenyek. Ha sokat túl minden látható ok nélkül, akkor koltozzetek:)
Sztem Skizofrén vagy, hogy mire alapozóm? lássuk
1. Hallucinációk - nem létező dolgok
észlelése, például képzeletbeli
hangokat hallása.
2. Téveszmék - nem a valóságból
táplálkozó személyes hit, például
paranoia (követnek valakit,
összefogtak valaki ellen) vagy
nagyzásos téveszme.
3. Inkoherencia (összerendezetlenség) -
logikátlan gondolatok.
Remélem tudtam segíteni A kockázatokról és a mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. ;)
#7-es add már meg egy jó negatív energia írtó telefonszámát.
A kérdező a paranoid skizofrén betegek tüneteit mutatja, szerintem olvasson utána valahol.
"Tudtommal ők megérzik", honnan tudod?
Én az hallottam, hogy a Sátán² készül átlépni a pokolba és a Sátánt kísérti, aki nehezebben végzi emiatt a dolgát. Mivel nem tud koncentrálni, ezért sok démon és kísértet jutott ki a pokolból, ezek kísértenek.
Aki pedig nem tudná a Sátán² az a Sátán Sátána. Van Sátán³ is és de az szerencsére nem jut át ebbe az univerzumba, mert küzd ellenne a Sátán² aki ellen pedig a Sátán.
Szegény Sátánt most meg is sajnáltam, mindenki őt ba**ogatja. Kísérti a Sátán², ha nem lobog a tűz, jön az égi le**szás, szöknek a gonosz lelkek, kéne neki segédnek egy igazán jó menedzsment szakember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!