Ha választanod kéne Jedinek tanulsz vagy Vámpír leszel?
Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 16:10
1/20 anonim válasza:
én vámpír lennék:D azoknak nem kell annyi szabályt betartaniuk mint a jediknek 16/l
2/20 anonim válasza:
A vámpír élete is lehet érdekes, de igazából a jedit választanám... Menők, képesek írányítani az elmét, és a jók oldalán álnak :D
4/20 anonim válasza:
Szeretnék jól vívni, tárgyakat mozgatni rákoncentrálással, állandóan a fénykard gombját nyomogatnám és mindenkinek felhívnám a kedves figyelmét, hogy tudniillik az ERŐ velem van.
(a vértől hányok)
5/20 anonim válasza:
Jedinek tanulok aztán megharaptatom magam egy vámpirral.
6/20 anonim válasza:
Én Jedi lennék, de rögtön át is állnék a sötét oldalra és sith lovagnővé válnék :-)
7/20 anonim válasza:
Én vámpír lennék,szeretem az olyan legendás lényeket,akik több száz éve jelen vannak a különböző kultúrákban :)
8/20 anonim válasza:
Jedinek, egyértelműen
sokat fejlődnének a foci képességeim
9/20 anonim válasza:
felhívnám a figyelmeteket, hogy a vámpírok is tudnak elmetrükköket és különösen ügyesek és gyorsak :D ha true blood félek vámpír lehetnék egyértelműen az, mert lenyom egyjedit simán :D viszont csillámvámpír nem lennék :D
10/20 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!