Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Fontos, pls trollok most ne!...

Fontos, pls trollok most ne! Arrol lenne szó hogy egy démon, vagy vmi gonosz szellem nem hagyja. Mit tegyen? Hogy tudna védekezni?

Figyelt kérdés
Télleg egyre rosszabb dolgok történnek, eleinte megütötte, most evágta a kezét és vmi fekete cucc van a vágás körül, minha korom lenne.. de nem bírja lemosni se

2013. szept. 24. 19:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Ki kell hívni egy Katolikus Papot házszentelőbe.
2013. szept. 24. 19:39
 2/21 anonim ***** válasza:
A szomszédok nem látták az Érmelléki Kuglófembert arra sündörögni?
2013. szept. 24. 19:46
 3/21 anonim ***** válasza:
én nem értem a kérdést? xD
2013. szept. 24. 19:57
 4/21 A kérdező kommentje:
tudom ,a kérdés nem annyira tiszta, de szerintem 2 es azért az első mondattal nem volt gond.. am én is arra gondoltam, h egy pappal beszélni, de akk meg sokan megtudják, és nem akarom azt
2013. szept. 24. 20:06
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Tudsz erről bővebben is írni? Vagy több eseményt is mondani, hogy mik történtek?

Egyébként azt javaslom, bátorsággal, és erővel, mármint akaraterővel leginkább. Akármi is ez, ő az erősebb, és ebben hinnie kell kellőképpen. A démon megpróbálja elhitetni vele, hogy gyenge és hogy legyőzhető, hogy a démon erősebb, de ez nem igaz. Ha elhiszi, hogy a démon erősebb, azzal ad neki erőt, szóval tudatosítsa, hogy ő itt az ász, és egy démon mellette csak kispályás. :) Ha a keresztény hit ad neki erőt, akkor arra forduljon, ha az is elég, hogy tudja, hogy az őrangyala mellette áll, akkor hívja őt segítségül. Ezért jó a démonok ellen az Igaz Hit, mert aki teljes szívéből hiszi, hogy Isten mellette áll, és erős marad, és legyőzi a démont, azt a démonnak is nehéz meggyőznie arról, hogy valójában gyenge, és csak a démon bábja lenne. :) Csak vigyázzatok, mert a démonok csúnya trükköket tudnak alkalmazni, és nem válogatnak az eszközökben, szóval résen kell lenni, és határozottan elküldeni a fenébe. Vagy a pokolba. :D

2013. szept. 24. 20:07
 6/21 A kérdező kommentje:
hát minden úgy kezdődött, h egyik nap meglátott az utcán egy fekete füst szerű ember alakú szellemet.. egy másik ilyen kinézetű szellemet vert. mikor kész volt, elkezdett felé futni, de ő bemenekült a házba. egyszer mikor elkezdett futni felé, fölkapott a földről egy botot, rátartotta és arra vizualizált, h egy kék fény belemegy, és hirtelen a szellem szertefoszlott, mint a füst. pár nap múlva kiment nyaralni németbe, és ott egy erdőbe megütötte.. nemsokkal később mikor megjött a nyaralásból, megint megütötte. valahogy elmagyarázta a szellem h egy tárgy kell neki.. ő megtalálta, amit elvitt a szellemhez, és elrakta. most viszont még mindig nem hagyja békén,és elvágta a kezét.. azt mondta h elindult felé és átment a jobb kezén.. kössz a választ! sokat segített
2013. szept. 24. 20:10
 7/21 anonim ***** válasza:
70%
Kamu. Vagy te kamuzol vagy ő.
2013. szept. 24. 20:20
 8/21 A kérdező kommentje:
vagy te nem tudsz olvasni
2013. szept. 24. 20:21
 9/21 anonim ***** válasza:
32%
Sajnálom, de démonok, istenek, szellemek létezésében nem hiszek, míg a saját szememmel nem látok egyet. Szerintem a tesód akart megszívatni.
2013. szept. 24. 20:28
 10/21 A kérdező kommentje:
bár úgy lenne :S
2013. szept. 24. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!